Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Arkangyalok és Kristályaik

 

Egy kis kitérő:

Mária kristálya: Rodokrozit

Szölesztit: Celeste sziriuszi úrnő

 

Ariel kristálya: Rózsakvarc

Nevének jelentése: Isten oroszlánja

A természet nagyhatalmú angyala. Segíthet a környezetvédelem területén, gyógyítja a házi és vadonélő állatokat, kinyilatkoztatásokban. Jelenléténél könnyed szellőt érezhetünk bőrünkön, szélzúgását hallhatjuk

Aura: rózsaszín
 
 

Azrael kristálya:Kalcit, krém sárga

Nevének jelentése: Isten segítség

Elsődleges feladata, hogy átsegítse az emberi lelkeket a fizikai halálon és segítsen az itt maradottaknak a gyász idején. Akár lelki akár anyagi problémánk van e téren hívjuk bátran segítségül.

Aura: nyers fehér
 

 

Chámuel kristálya: Zöld fluorit

Nevének jelentése: Istent látó, Istent keres

Feladata oltalmazni a világot beleértve a személyes világunkat is a félelmek és alantas energiáktól. Gyógyítja az aggódást, békét, nyugalmat hoz. A világbéke létrejövetele miatt is hívhatjuk. Segít a kapcsolatok létrehozásában, erősítésében, a lelki társak felbukkanásában. Karrier, életcél megtalálásában az „ elveszett” dolgok meglelésében. Csalhatatlan, könnyed izgalom, test bizsergés, lámpa lázhoz hasonlatos érzés keríthet hatalmunkban amint felbukkan.

Aura: halványzöld
 

 

Gábriel kristálya: Citrin

Nevének jelentése: Isten hírnöke, Isten az én erősségem

A feltámadás angyala, a feltámadás lángját hordozza magában, mint újra életbe hozni azt, aki halottnak látszott vagy felébreszteni a „halálának” hitt álmait. Spirituális fejlődés érdekében közli veled fő feladataid. Gyógyítja a szorongást, segíti a kommunikációt. Sőt inkább tanítja mivel kiváló házi tanár. Számíthatunk rá a terhesség ideje alatt és a szülésnél egyaránt és gyermek örökbe fogadásánál. Támogat a művészetben és művészetekkel rokonítható tervekben, média feladatokban.

Aura: rézszínű
 

 

Hániel kristálya: Holdkő

Nevének jelentése: Isten dicsősége

Régi időkben egyike volt azon arkangyaloknak, akik a csillagász papokkal dolgozott együtt és részt vett a spirituális gyógyászatban. Így minden csillagászati dologgal kapcsolatosan nagyszerű segítő és többek között a Hold energiájának elfogadásában is. Így gyógyítja a menstruációs zavarokat, problémákat. Előhozza a elsősorban a tisztánlátást és a látnoki képességeket. Akkor is számíthatunk rá ha barátok közt és-vagy harmóniában kívánunk élni. Támogatja a gyógyítókat.

Aura: kékesfehér 
 

 

Jeremiel kristálya: Ametiszt

Nevének jelentése: Isten kegyelem

Segít félelem nélkül felmérni múltunkat, levonni a történet tanulságát, irányításával rengeteget tanulhatunk eddigi életünkből. Sőt jövőben, lélekben megerősödve összpontosíthatunk a szeretetre. Tehát bátran hívjuk, ha önvizsgálatot, életünk felülvizsgálatát kívánjuk és a szükséges változások végrehajtásánál is ott lesz velünk. Gyógyítja az érzelmeket. Segíti a tisztánlátást, jóslat tartalmú álmokat hoz és profetikus látomásokat. Álmunkba hívjuk vagy nappali elmélkedésünkben.

Aura: ibolyaszín
 

 

Jophiel kristálya: Rózsaszín turmalin

Nevének jelentése: Isten szépsége, gyönyörűsége

Művészek pártfogójaként közismert, metafizikai és fizikai síkon egyformán támogat a kiteljesedésben. Segít lángra lobbantani a bennünk lakozó alkotói szándékot. Gyógyítja a negatívitást és a káoszt, az életritmus megnyugtató lelassítását, hogy ne kapkodjunk idegbajos módjára. Szépséges gondolatok keltésére serkent és a környezet megszépítésére. Jellemzője a  könnyed érzés és hangulatunk vidámra fordulása

Aura: pink
 
 

Metatron kristálya: Dinnye turmalin

Nevének jelentése: Enoch a próféta

Égi feladata: mennyei krónikás, „jegyzőkönyv” vezető, aki igaz mértékkel mér minden emberi dolgot. Fáradhatatlanul igyekszik segíteni a Föld lakóit. Ég és Föld közötti közvetít.  Segít abban, hogy egyedül rád jellemző módon kerülj kapcsolatba Istennel. Gyógyítja a tanulási nehézségeket és gyerekkori problémákat. Különösen a spirituális vénával megáldott gyerekek sorsát viseli szívén. Támogat az eredményességben az előre lépésben a halogatásban, írásban, spirituális megértésben, szétszórt figyelem összpontosításában, hiperaktivitásban.

Aura: zöld és rózsaszín csíkokkal
 

 

Michael kristálya: Szugilit

Nevének jelentése: Istenhez hasonlatos

Legfőbb célja megszabadítani a Föld és lakóit a félelmekből eredő mérgektől. Kéri és biztatja azon lelkeket kik alkalmasak arra, hogy mutassák meg a spiritualitás és gyógyítás lényegét minden adandó lehetőségben, alkalomban. Gyógyítja a félelmeket, idegességet, tisztítja az energiát, védelmet biztosít minden szinten. Hívhatjuk, ha állást kívánunk foglalni hitünk felvállalására, bátorságot, erőt ad. Segít fokozni az önbecsülést, érdemességet, irányítást, motivációt. Életerővel, energiával álld meg. Minden alacsony minőségű energiát és entitást elűz, megtisztítja a teret. Minden lélek spirituális sorsának a megoltalmazására hivatott. Ha nő spirituális utad nőttön nő Michael energiája dolgozik benned

Aura: kék,kékeslila
 
 

Raguel kristálya: Akvamarin

Nevének jelentése: Isten barátja

Igazság és pártatlanság angyala. Olyan, mint az „akkutöltő” így kiváló segítség energia hiánynál, levertségnél. Sokoldalú személyiség, személyes ügyvéd, spirituális tanácsa adó-terapeuta, házi edző és tanító. Gyakran tevékenykedik valamely segítő csoport tagjaként. Gyógyítja a magánéleti és a szakmai kapcsolatokat, együttműködést. Segít az elmélkedésben, érvelésben, vitakészségben, megoldásban, feloldásban, homályos helyzetek megszüntetésében, fegyelmezettségben, védelem igazságtalan bánásmód esetén.

Aura: halványkék
 
 

Rafael kristálya: Malachit

Nevének jelentése: Isten meggyógyít

Gyógyítja a pszichés betegségeket, segíti a gyógyítókat, állatokat is, szenvedélybetegségek, beteges vágyak megszüntetése vagy csökkentése. Utazok oltalmazója, spirituális utazókat lelki útmutatással, támogatja, segít megkeresni az igazságot, Mások érdekében is jó hívni.  Gyakran együtt dolgozik Mihállyal, ha ártó szellemek vagy ártalmas energiák eltávolítása a cél. Ezért a szelleműzés és tértisztítás is hatáskörébe tartozik.  Segít a tisztánlátásban.

Aura: smaragdzöld 
 
 

Raziel kristálya: Hegyikristály

Nevének jelentése: Isten tudása, gyógyító

Ő adta át a tudást a gyógynövényekről. Ezoterikus tanok és kinyilatkoztatások értelmezése, szent geometria, kvantum fizika, alkímia, szellemi megnyilvánulások, látnoki képességek, isteni energiák megszerzése, tisztánlátás és minden dolog határtalan megismerése tartozik hatás körébe. Tudást hozza el a spirituális „titkokról”. Gyógyítja a spirituális és a pszichés blokkokat.

Aura: szivárványszínek
 

 

Sandalfon kristálya: Türkiz

Nevének jelentése: Elijah, a próféta

Ő jutatja el az imákat, fohászokat Istenhez amelyekre válszolni is fog. Figyelj milyen belső hangokat vagy zenét hallasz az lesz a válasz. Hatalom, erő, bőség, szépség, életöröm dicsőség angyala. Feladatai közé tartozik a Föld gyógyítása is. Segít abban, hogy biztonságos kapcsolatot építsünk ki Menny és Föld között. A legmegfelelőbb személy ki segíteni tud lehozzni a spirituális energiákat a földre. Biztonságot nyújt és megtanít arra, hogy azt ne önmagunkon kívül keressük, hanem nézzünk önmagunkba és higgyünk angyalainkban. Gyógyítja az agresszív hajlamokat.

Aura: türkiz
 

 

Uriel kristálya: Borostyán

Nevének jelentése: Isten fénye, lángja

Szolgálat, béke szelleme, szeretet, gyógyulás, bátorság jellemzi és segít is ezekben, ahogy be tudjuk fogadni. Arra tanít, hogy légy nyitott és elfogadó, kész válaszára, míg átvezet a nehéz időszakon. Azokat keresi, kik készek befogadni szeretetét és oltalmát. Gyógyítja a neheztelést és segíti a megbocsájtást. Segíti a spirituális megértést, tanulmányokat, vizsgákat, írást, probléma megoldást. Hozzá tartozik többek között az alkímia, isteni mágia, és a Föld változásai is.

Aura: halványsárga
 

 

Zádkiel kristálya: Lapis lazuri

Nevének jelentése: Isten igazságossága

Kegyelem és jóakarat angyala, könyörgés hatalmának őre. Gyógyítja az emlékezést, gondolkodást, csalódásokat, érzelmeket, fizikai betegségeket. Segít a megbocsájtásban a feloldásban, tanulmányokban, tesztekben. Szintén dolgozik Mihállyal mikor a negatív energiákat kell az együttérzés vagy könyörület pozitív energiáira cserélni. Segít meglátni magunkban és másokban az isteni fényt.

 Aura: sötétkék

 

 

 

 

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2015.05.20. 08:16
mama47

Jó az oldal!mama47))

 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG