Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Program-minta felülírás

 

Nagyon kérek mindenkit, hogy aki vállalkozik erre a feladatra, komolyan tegye, nem gyerekjáték

Azokat a mintákat, félelmeket írjuk felül, amelyek nem szolgálják tovább hasznunkat, sőt inkább lehúznak, akadályoztatnak.

Ne azonnal állj neki, előbb olvasd át, hogy összeálljon!

Ajánlatos használni papírt – tollat! Komolyan készülj fel rá! Írj mindent pontosan össze, és utána állj neki.

 

3 példát adok át.

 1. tulajdonságok – érzelmek

 2. mérgező minták – félelmeink

 3. kapcsolati problémák

 

Lényeg, hogy átalakítsuk, transzformáljuk a mintákat, programokat.

 

Ami elengedhetetlen: integrálás, Felettes Én, és türelem.

 

Egy alap integrálási feladat, ami arra szolgál, hogy tudatosítsa az emberben azt amit éppen magává tesz.

Nagyon egyszerű. A lényeg, hogy a koronacsakrán keresztül lélegezzük be az új információs energiát, az új minta csomagot.

Ezt addig csináljuk, ameddig azt nem érezzük, hogy testünk minden porcikáját átjárja. Ez nagyon fontos, különben csak részinformációkat teszünk magunkévá. Sejtszinten kell magunkba építeni mindet, ez a lényege.

Ha ez megvan földeljük le alaposan. Fontos! Ne előtte, ne közbe, mert meridián pályáinkon keresztül levezessük, kiáramoltatjuk az információ egy részét.

Először gyakorolhatjuk úgy is, hogy pl. szólunk a Felettes Énnek, hogy áramoltasson olyan információt sejtszinten, amire jelenleg szükség van. Rövid idő és leképződik fizikai szintre.

Ha már tudunk integrálni tudatosan, nekiállhatunk.

Az integrálás tulajdonképpen azt jelenti, hogy valamit magunkévá tettük és használjuk, megcselekszünk, megnyilvánítjuk a mindennapjaink során.

 

Vegyünk az 1. kategóriából egy példát:

 

 • Először is keresd meg magamban azt a mintát, programot, amit át szeretnél írni. Szó szerint megkeresni magadban, hogy hol helyezkedik el ennek a „tartálya”. Látod megjelenni, és rá van írva – pl. düh.

 • Keresd meg mi az oka. (Már tudod, ha leírtad előtte)

 • Majd eldöntöd, mivé szeretnéd alakítani. (Le van írva!)

 • Átalakítod – örömteli érzésekké.

 • Szólj a Felettes Énednek, hogy a program felülírás, integrálási fázisára tegyen előkészületeket.

 • Keress az új mintához kapcsolódási pontokat. Nézd meg mi az, ami örömteli érzéseket vált ki belőled. Nem kellenek nagy dolgok. Lehet bármi egyszerű pl. ének, tánc, festészet, buli, barátokkal kirándulni, angyalokkal beszélgetni, bármi.

 • Érezd, ahogyan az érzés teljesen betölt Téged.

 • Ezután a tartályhoz lépsz és letörlöd a rajta lévő kifejezést és ráírod az újat.

 • Megerősíted magad egy invokációval. Ezt is könnyebb ha előtte megfogalmazod. Ne gátoljon meg, hogy nem tudsz szépen beszélni esetleg.

 • pl. Örömteli érzésekké alakítom át a dühömet, amely immáron már kiteljesedett. Megéltem, megtapasztaltam és nincs rá szükségem, ezért felülírom. Integrálási folyamatom elkezdem, magamhoz veszem az új mintát, programot ami segít engem a továbbiakban. Innentől kezdve örömteli érzések hatnak át.

 • Majd integrálsz és ha készen vagy, földelsz.

 

Második kategóriára egy példa:

 

 • Minden előkészület ugyanaz, és a menete is.

 • Különbség, hogy itt felszínre kerülhetnek ellenségeskedő érzések. Nem szabad utat engedni nekik!

 • Keress magadnak bármit. Félsz tovább lépni, félsz az újtól, félsz a pókoktól, bármit, ami mérgez Téged. Lehetnek függőségek is.

 • pl. félek új dolgokat beengedni az életembe.

 • Megkeresed a miért-et, hozzárendelsz valami újat és támpontokat.

 • Itt három szót nagyon is kifejezésre kell juttatni: kötelezem, elfogadom, átadom

 • Megvan minden, átírtad a tartályt, érzed az érzetet és megerősíted magad:

 • Kötelezem magamat most arra, hogy elengedjem, felülírjam a félelmeimet az újtól, és vágyam beteljesülése érdekében átadom magam annak, hogy igenis kaput nyitok új utaknak az életemben és elfogadom az összes pozitív velejáróját. Integrálási folyamatom elkezdem, magamhoz veszem az új mintát, programot ami segít engem a továbbiakban.

 • És integrálsz és földelsz.

Láthatjuk, hogy itt a: félek az újtól – kaput nyitok minden új útnak az életemben, váltás történik.

 

Mihály Arkangyal azt tanította Nekem, hogy sokszor nem is magától a „félelemtől” félünk, vagyis attól a dologtól ami előidézi, hanem a félelmek következményeitől. Miután megszoktunk egy érzést valamivel szemben, és úgy döntünk elhagyjuk, félünk az ismeretlentől.

Egyszerűen félünk a félelem következményeitől.

Észre kellett venni, hogy, ehhez a mintához társul egy érzelmi minta is.

Mért félek? Keressük meg az érzést, és azt is vele együtt írjuk át. Ha pusztán gyávaságból nem merünk lépni, vagy mert olyan mintát hordunk, hogy sosem lehettünk igazán önállóak, akkor szigorúan felül kell írni azt is.

Minden oda - vissza játszik.

Lássuk a minták átírásának folyamatát.

Függőségi, pl. cigaretta. Megkeresed a miértjét. Mi az ami hiányzik Neked? Mi az az érzelmi probléma? Miben szenvedsz hiányt? Stb.

Ha megvan, ami helyébe a cigarettát tetted, először az érzelmet kell átalakítanod, és utána magát a függőséget, különben bármikor visszafordulhat a folyamat. És általában ki az erősebb?

 

Lássuk a harmadik kategória példáját:

 

 • Itt az elengedés mintáival kell kialakítani az újat.

 • Két dolog van, amit kiemelnék az invokációnál: kölcsönösen együtt működök magammal, békére lelek Önmagammal és a másik féllel.

 • Keress egy kapcsolati problémát. Én a megbocsájtást hozom fel, mert az a legnehezebb mindnyájunk számára. Másnak és főleg Önmagunknak való megbocsájtás. Amúgy lehet bármi, pl. féltékenység, nem fogadom el az önzőségét, mindig magára gondol, túlságosan szemellenzős, dogmatikus, felelőtlen. Bármi.

 • Minden lépés ugyanaz. Megkeresed, átírod elengedéssel, támpontot keresel.

 • Nehéz és ne felejtsük nem a másik személyt írod át, hanem Önmagadat! Vagyis Te leszel képes tolerálni, megérteni, elfogadni, ami az „agyadra” megy másokban. Ja és a tükör szindrómát se felejtsd itt el. Jó kis önvizsgálat:)

 • Megerősítés: Kiteljesíthetetlen vágyaimat nyilvánítom meg Itt és Most. Kölcsönösen együtt működök magammal, és elengedem mindazt, ami miatt nem tudok megbocsájtani xy-nak(itt sorold csak fel). Elengedem haragomat, dühömet, csalódottságomat (ami van), és szeretetté és fénnyé alakítom magamban. Új gondolati, érzelmi mintáknak helyet adok. Az itt kiküldött mintát átadom, és átformálom, felülírom, integrálom. Békére lelek önmagammal és xy-nal is.

 • Önmegbocsájtás. Nyugodtan írd felül, hiszen magaddal van bajod.

 

Láthatjuk, hogy itt is sok minden összekapcsolódik, és minden kategória összefügg a másikkal.

 

Amire felkészüljünk!

Az átírt minta felszínre fog jönni. Pontosan azért, hogy kivessük magunkból.

Ha túl sokat csinálsz egyszerre, akkor vállad a következményeit és ne a körülötted lévőkön, meg ne az Égieken verd majd le nyűgöd.

Előfordulhat, hogy 2-3x kell megismételni, attól függően mennyire állsz készen a változásra. Nem mindennek jön el az azonnal az ideje. Lehet, hogy letennél valami, azonban ahhoz, hogy megtedd, pl. 5 másik lépést kell meglépned előbb, hogy szabaddá váljon az út.

Érdemes az intuíciónkra hallgatni, hogy mi legyen az első lépés. Vagy kérdezd meg Segítőid, Őrangyalod, ill. Felettes Éned.

 

Légy nagyon türelmes magadhoz és jó munkát kívánok!

 

Egy jó tanács. A mintát nevezzük: fekete kutyának. Ha ugye nem akarunk gondolni a fekete kutyára, akkor gondolunk a fehér kutyára. Ne tedd! Az túl közel van egymáshoz és visszafordulhat. A fehér kutya helyett gondolj egy fehér elefántra. Van kapcsolódás, azonban kisebb az esélye a vissza fordulásra.

pl. Félek az újtól – kaput nyitok új utakra az életemben. És nem, hogy nem félek az újtól vagy bátor vagyok lépni. Legyél, csak előbb azt a mintád írd felül, mert eszerint nincs bátorságod.

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto