Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Meditációk Kristályokkal (is) ÚJ
Meditációk Kristályokkal (is) ÚJ : Larimár és Unikornis - tiszta érzelmek, kapunyitás

Larimár és Unikornis - tiszta érzelmek, kapunyitás

 

Ismerd meg saját tisztaságodat, hogy lásd a világét is!

A kristály bekódoltatik és bármikor előveheted, amikor tiszta érzelmekre, fejre van szükséged, vagy csak pihentetnéd, szeretgetnéd az asztráltested. Csak fogd meg és szólj neki, hogy kéred az Unikornis kódólást, energiát és élvezd ki a pillanatokat. Ez a gyakorlat előkésziti a tobozmirigy-kristály szerkezeti stabilizációját.

 


Larimárt vettem elő. Nem sűrűn dolgozok vele.

Azonnal elém jött minden szinten. Első dolga volt közölni és felfedni, hogy Ő tükör is egyben. Saját tükröződésünket mutatja meg a valóságnak megfelelően. Nem azt, akiknek hisszük magunkat, hanem akik vagyunk és akiknek már lennünk kell, itt most a Földön. Nem tartok belső élmény beszámolót. Lényeg, hogy senki ne lepődjön meg, még akkor sem, ha esetleg számára „csodát” lát. Fogadd el! Örülj, hogy láthatod magad saját minőséged egyikében, aki most jelen vagy itt a Földön.

Ezután felbukkant kedves társam egy Unikornis (om). És felfedte miképpen tudnak Ők is együtt dolgozni Velünk a kristályokon keresztül. Természetesen sokféleképpen, itt egy dolgot vázolok fel, amire mindenkinek szüksége van.

Megj.: Attól mert Szellemben dolgozol, a fizikai kristályon keresztül történik a folyamat. Azonban, ha szükséges bejöhet éteri energia is, attól függően, hogy mire van szükséged, hogy egyáltalán előkészülj erre a potenciálra. Nálam pl. akvamarin még. Mert megkapod ami kell most Neked, de több a munka, ha ezt tovább viszed és megtartod mindennapjaidban.

 

A Larimár automatikusan összedolgozott az Egyszarvúval. A teljes részletet, hogy pontosan mi történik nem kell most tudni, mert mindenkinek másfajta jogosultsága és képessége van belelátni a történtekbe.

A kristályom egy sugárral az Egyszarvúhoz irányította magából az energiájának azon részét, amelyikkel dolgozni fogunk. Ő, Önmaga lényegén-minőségén keresztül átalakítja, jelen esetben egy óriási tisztasággal itatja át, hogy az érzelmre hasson. Mindig olyanná alakítja, hogy számodra megfelelő legyen. Ezután visszaküldi a kristályba és az koordinálja számodra.

Nem megtisztulásra adja, nem az a cél!!! Sokkal többről van itt szó! Ezt fontos tudni!

 

Az Unikornisok a tisztaságukról híresek. Akiknek tendenciájuk, megtanítják számukra, mit is jelent ez. pl. tiszta pillanatok, tudás, gondolatok, érzelmek, stb. minden ami tiszta lehet.

 

Larimárt az érzelmek energiája hatja át, vízminőségű. Nem véletlen nevezik delfinkőnek is. (Ez más témában előjön)

Most az Unikornis képessé teszi a kristályt, hogy általa meglásd mindazt a tisztaságot, ami ott van Benned és ha komolyan veszed mi van körülötted.
 

Most saját magamon belül láttatja meg Velem az érzelmeimet és annak akár mentális részét, vagy fizikai síkon történő megnyilvánulását, hogy tisztán lássam,

illetve hogy a tiszta érzelmek felszínre hozását segítse elő, hogy lássam a világot/világomat teljes valóságában és ennek függvényében hozzam meg a döntéseimet, azaz a mindennapjaim teremtő lépéseit.

Ez nagyon nagy felelősség önmagunkra nézve, azonban egy újabb hatalmas lehetőség is azok számára, akik tudatosan akarják élni a „tiszta pillanataikat”, minden napjaikat. Ugyanakkor kaput is nyit a következőkre. Homlokodon a kapu csillagként megjelenül.

 

Hívj egy Unikornist magadhoz, és egy Larimárt. Kérd meg Őket, hogy támogassák a mostani célodat és kellemes munkát!

Ismerd meg saját tisztaságodat, hogy lásd a világét is!

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!