Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Meditációk Kristályokkal (is) ÚJ
Meditációk Kristályokkal (is) ÚJ : Larimár és Delfinek: Tobozmirigy-kristály szerkezeti stabilizációja

Larimár és Delfinek: Tobozmirigy-kristály szerkezeti stabilizációja

 

Megtudhatod, hogy miért van szükség erre a stabilzálásra, mi történik közben és új információkat tudhatsz meg a tobozmirigy-kristályról- És nem utolsó sorban egy Delfinnel is lesz direkt kapcsoltaod!

 


 

delfin-tobozmirigy

Ez az a rész, ahol nagyon egyedi történések vannak. Bár ez igaz minden egyes meditációra, szellemi munkára. Nem nagyon mennék bele személyes történésekbe, a lényeget adom át.

Azok, akik jelezték, hogy szó szerint mennek delfinekkel úszkálni azt a javaslat, hogy legyen náluk a Larimár és, vagy a parton, vagy amikor ott lesznek közvetlen mellettük, mondjátok meg neki/k, kódolja be a kristályt. Persze a segítők addigra már leadják az infót nekik. Inkább érdekességet tapasztaltok pluszba még. Kérem a beszámolókat!:)

Aki nem megy úszkálni Velük, valamely tengerpartra, az most úszkáljon az éterbe Velük.

Megj.: A Delfinek folytonosan kapcsoltban vannak otthonukkal, ezért teljesen mindegy, hogy elmész hozzájuk fel, illetve valamelyik tengerbe, itt a Földön hívod Őket magadhoz. Ez is az is szellemi utazás. Az itteni tengereket javasolják a Segítők. Későbbiekben meglátod miért is.

 

Akkor kezdjük................

Célunk a tobozmirigy kristály megismerése.

Mit jelent ez?

Egykoron ez a mirigyünk sokkalta nagyobb volt, mint most, és egy csodálatos kristály volt a „helyén”. Ezzel a kristállyal igencsak képesek voltunk a mediális képességeinket kitolni és megélni. Azonban eljött az idő, amikor a sok visszaélés miatt ez a kristály (adóvevő) elkezdett korcsosulni, visszafejlődni. Sok esetben saját maguk az emberek tették meg ezt meg tudatosan, mert különféle befolyásoló hatalmasságok kihasználták azokat a beavatottakat, akiknek még megvolt teljességében. Kényszerítették a mediális képességeik használatára Őket, igencsak erőszakos módon. Amikor a világunkban már csökötté vált és használhatatlanná e „szerv”, szerkezet, akkor ezek a hatalmasságok a Delfineket kezdték puszitani, mert nekik még megvolt, még ép volt a tobozmirigy és a benne lévő kristály. Eltávolították a Delfinekből és beültették emberekbe. Vajon ki bírta ezt ki? Őrület és halál lett a vége. Nem fejtegetném tovább ezt a részt, mert nem szép látvány, sem információ.

Értitek már miért javasolt az itteni földi Delfinekkel felvenni a kapcsolatot e célból?

Eljött az ideje, egy közös gyógyulás lehetőségének is.

Ezeket a sebeket be kell gyógyítani, mert igencsak fájdalmasak. Sokan altudat szinten éppen ezért nem merik megnyitni Önmagukat. Blokkolnak. De persze ne akarja most mindenki erre fogni, mert nem nyitja meg magát mediálisan, mert elsődleges oka, hogy nem hiszi el, hogy képes rá. A tobozmirigy igen csak kiterjedt látásmódhoz a 4. szemhez tartozik vagyis multi és interdimenzionális. Nem az általánosságban ismert 3. szemes látásmódhoz igazodik. Hogy ezt miért jelezem ki, megtudod a továbbiakban.

Már járja a beszéd, hogy e kristály újra aktiválódott és nőni kezdett az emberben. Ez így van. Jelenleg éteri szerkezetként kezd előtérbe vonulni és majd utána képzi le magát manifesztációs formaként.

De miért van szükségem erre, delfinekre és kristályokra?- kérdezheted.

Röviden összefoglalva

Egy kódszerkezeti átvitel történik meg a Delfin és közötted, kristálya a kristályoddal. Egy kötelék, egy kapcsolati vonal, egy tudategyesítés, amin keresztül „látjátok” egymást. Lárimárt hídként használd. A Delfinek rendelkeznek a mintával (mátrixminta), amit az alászállás után tettek magukévá és ezt tudják átadni olyan formában hogy szerkezetileg stabilizálják a kristályt és növekedését, mindazon túl, hogy a számodra szükséges információkkal ellátják. A delfinek belelátnak ezután a kristályba és azt is látják mit teszel vele. Segíteni, támogatni fognak és felelősséget vállalnak a munkára és legfőképp Rád. Tudategyesítés kommunikatív helyzetet teremt meg.

A többi személyes megélés lesz.

 

Egyértelmű, hogy miért van rá szükségünk.

Javallott először megcsinálni az érzelmi tisztulást, ami felkészít, kaput nyit számodra. Most ezen a kapun keresztül van lehetőséged egy új élményre. Használhatod ugyanazt a kristályt, hiszen az már Neked van előkészítve.

 

Menj akkor egy földi tengerbe és a Delfinek már várni fognak. Bátran szólítsd Őket, ezzel is tudatosítod magadban a történteket. Nem szeretném megmondani, hogy mi történik, mert tudatossági és megélési szintednek megfelelően történnek a dolgok.

Ne aggódj az Segítőid mellett az illetékes Mesterek is ott lesznek, mert láthatjuk, hogy ez egy igen komoly dolog és igen komoly dolgokat éltünk már meg a történelemben.

 

Nekem pl. meglepetésem volt, mert nagyon hirtelen a semmiből úsztak elő a Delfinek. Kimondottam megvicceltek kicsit:) Csodálatos hangjuk van és ahogyan örömmel köszöntenek! Így utólag, egy Delfin van, akivel „közös a tudatállapotunk”.

 

A „hiányaid” előjöhetnek. Bármi megtörténhet. Hogy lásd, pl. nálam az Istennői minőségem lépett felé, mert van ott lényének olyan része, amit magamhoz kell vennem, hogy teljességemben éljem magam Önmagam. Bármi lehetséges!!

Lényeg mond el mit akarsz, erősítsed szándékodat mindkét irányban.

Éld meg magad!!! Ezután térképezd fel a kristályt és újdonsült kapcsolatodat.

 

Mennyire fogjuk érezni a jelenlétét, hatását e tobozmirigy kristálynak?

Annyira, amennyire a szellemiséged megélései engedik. Tudjuk, hogy sokkal többek vagyunk a jelennél, de most ebben a pillanatban itt tartunk. Azonban ne felejtsük el, hogy más a tudatszint és más az, amit meg tudunk élni belőle. Lehet egyik kiterjedt, ám a másik nem és általában ez a helyzet. Belátsz belülről egy több emeletes plázát de nem biztos, hogy megengeded magadnak, hogy be is járd. Lehet csak egyik emelet érdekel. Sok dolog húzódik meg, hogy ki mennyit tud megélni, mennyire nyitja meg Önmagát

Egy másik példa rá. Szeretnél már beszélni kristályokkal. Képes vagy rá? Igen! Mindenki képes rá, kérdés , ki-mennyire hiszi el ezt magáról. De mert nem tudsz még beszélni vele attól még ugyanúgy dolgozni fogtok együtt. Most ennyit tudsz megélni belőle a kristályból, de a tudatod már előrébb jár, és tudja milyen lehetőségek rejlenek Benned még. És ez a munka ki fog fizetődni és ezt is tudod.

Hát ilyen a tobozmirigy és kristályának aktiválása, növekedése. Ha nem érzed azonnal jótékony hatását, akkor tudd, hogy amint beérsz egy magasabb szintű, mélyebb, szélesebb skálán történő megéléshez – ott lesz és dolgozni fog, dolgozni fogsz általa.

Amúgy sem kikerülhető, mert emelkedés folyamatához szükséges ez.

 

+információ azoknak, akik a mélységeket is bejárnák

A kristály formájáról nem beszélek, mert láttatják a végleges formáját is , amennyiben szeretnéd. (a tobozmirigyedbe bemész és megtalálod) Számunkra sokkal fontosabb, hogy mi történik most.

A kristályt - úgy mondták – mesterségesen növesszük. Szükséges a külső segítség még, mivel nem tartunk ott, hogy saját magunk tudjuk növeszteni. Amikor most megcsinálod ezt a munkát, a háttérben megindul másfajta munkásság is.

Tér- és fényszövedékek bekötése a kristályodba.

 

Térszövedék, azaz tér-idő, azaz a Te megélt valóságod, a pillanataid. Ez nagyon leegyszerűsített változata a magyarázatnak de így senki nem fog belekeveredni. Vagyis, ahogyan fentebb pedzegettem már, a Te potenciális valóságod, tapasztalod, megélésed tereinek bekötése. (akit érdekel e téma bátran írjon) . Potenciált említek, mert az idő még nincsen bekötve, mert ez is tőled függ, mennyi tapasztalást engedsz meg magadnak. A tereket megkapod hozzá, hogy bemész e(?).............

Fényszövedék, „útvonal szál”. Pl. az Angyalok vagy a Mi szárnyunk, amit annak látunk. Az is mind-mind fényszövedékből áll. Ezeken a szálakon utaznak Ők is és Mi is. A mozgásterünk behatárolására (is) szolgáló szövedék. Másik példát is felhozok, ismerjük meg azokat is.

Kristályenergia: szintén fényszövedékkel van telítve és úgy mozog univerzális pályán. Vagyis minden kristálynak és energiájának megvan a kiszabott pályavonala, amin közlekedik. Vagy ott vannak a különféle gyógyító energiák csatornái. Azoknak is mind megvan szabva a saját útvonala, pályája. Ezek szükségesek a Rendhez. Úgy gondolom hétköznapi példának igen kiváló a kresz.

Összefoglalva: megkapjuk a kezdeti pályateret és azon belül a „pályasávot”.

 

Ez is sok választ megad azoknak, akik felteszik a kérdést,hogy eddig miért nem történt komolyabb áttörés ezen a területen, amikor már évek óta aktiválták, dolgoznak vele stb.

Mert hiányosságok voltak még.

 

A tér-és fényszövedék bekötésnek függvényei vannak. Amit Nekünk szükséges tudnunk, hogy ezek a bekötések még ha multidimenzionális szinten is folynak, teljes mértéktől a fejlődésünktől és még inkább -ismételten- a megéléseink mértékétől függnek. Mind inkább jelen vagy teljes tudatoddal és annak megfelelően dolgozol az „éterben vagy fent” (ki hogy mondja), annál inkább kifejlettebbek és szélesebbek lesznek a pályaorientációk. A megfelelő jogosultságodnak kell meglennie csupán.

Jogosultság: azaz alkalmasság, mely nemcsak a tudatod, tudatosságod, hanem az energiarendszered félépítésén is múlik. És természetesen ez mind életfeladat függő elsőként.

Itt a válaszok másik fel, hogy kinél változó a tobozmirigy-kristály erőssége.

A többi már teljesen egyénfüggő információ. Ha figyelemmel követed a kristály szerkezeti félépítésének növekedését, akkor abból is sokat tanulhatsz.

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto