Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Meditációk Kristályokkal (is) ÚJ
Meditációk Kristályokkal (is) ÚJ : Csakra harmonizálás Fénykristállyal

Csakra harmonizálás Fénykristállyal

 

Csak és kizárólag Fénykristállyal csináld ezt a feladatot.

//kristalytudat.gportal.hu/gindex.php?pg=35256130

 


 

fénykristály

 

Hegyikristályt használj.

A kristály minősége és szerkezeti tartománya, amely fényminőségben van jelen, itt már fénykristály minőségben folytatja, ezzel mind a fénytudat, mind a kozmikus pályasávja kiterjed.

Fénykristály: egy igen magas és nagyon finom minőségű rezgéstartomány, szivárvány energia. Egy FényEnergia=FényTudat, azaz Fényintelligencia egyik hordozója.

Megjegy.: Fényintelligencia: Te magad vagy az isteni fény! Egy intelligens energia, az egyik legmagasabb tartományú minőség, amely minden létet áthat, minden lényre kihat, minden létnek belső lényegi mivoltja. Minden egyes kivetülési mintája, mintázata szivárvány minőség. Feltétel nélküli szeretet a mozgatórugója. A Benned lévő Isten, isteni, isteni szikra kivetülése, megjelenési formája. A Forrás, az Atyai minőség, a Benned lévő isteni,- fény eszenciája. Ezt kell Nekünk megnyilvánítani itt lent, mint Istenember. Ebből láthatóvá válik a Fénykristály valódi jelentése.

Amennyiben tudatosabban kívánunk dolgozni, akkor jelezzük, hogy konzultáljon velünk munka közben. Ilyenkor figyeljetek minden érzésre, hangara, képre. Kifejezetten alkalmas. öngyógyítás célra.

Fogd a kezedbe a kristályt és fejezd ki szándékodat neki, ebben az esetben, hogy csakráidat-érzelmi mintáidat itassa át, tisztítsa meg a fényrezgésével és harmonizálja. Konkrét esetben célirányosan is ugyanúgy tudjuk használni. Kezd a Krisztustudat csakrától. Aki nem ismeri a 12-es rendszert az kezdje a koronától. Indítsd el. A csakra vortexét beteríti fényével, majd bemegy és végig megy rajta. Hagyj Neki időt, ne siettesd! A hatékonyság egyik titka a türelem. Többször is megismételheti, ha szükség van rá. Majd elindul lejjebb és végig az összes csakrán.

(Ha megvagyunk a harmonizálással, nyugodtan kérjük meg, hogy auránkat is harmonizálja.)


 


 


 

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto