Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
KÖZVETITÉS: kristály
KÖZVETITÉS: kristály : Ametiszt - Általános bemutatkozó és a kommunikáció Velük

Ametiszt - Általános bemutatkozó és a kommunikáció Velük

És igen tudok, Velünk kommunikálni!

Ő volt az elsőm:)


A jövő számára lehetővé tesszük a hallást, különösen azok számára kik kristályokkal dolgoznak. Képessé teszünk benneteket arra, hogy felfogjátok magatok körül a világot. Lehetőségetek nyílik jobban megismerni bennünket és a munkánkat. Segítünk felkészülni az előttetek álló feladatokra. Külön figyelmet szentelünk azok számára, kik felkészületlenek.
Tapasztalataik által felnagyított kérdéseket teszünk eléjük, következésképpen megmutatjuk, milyen lehetőségek rejlenek a válaszokban. Készen állunk arra, hogy átadhassuk üzeneteinket az emberiségnek. A kiválasztottakat fogjuk megkeresni üzeneteink átadására. Tőlünk kapják az energiát az új kristály szerkezetükhöz. Átkristályosodás első jele energiánk befogadására. Ez teszi lehetővé a közelgő energiák befogadását is. Felkészüléseteket egybekötjük a miénkkel. Szerkezetileg átkristályosodunk, változunk mindnyájan. A bennünk lévő kristályrács szerkezet azonos a tiétekkel. Egyetemes energia árad szét bennetek éppúgy, mint bennünk. Így elképzelhetetlen nekünk is a változás nélkületek.
Összekötő elemek vagyunk a jövő szintéziséhez. Nekem a létezésem jelen munkája, hogy segítsek a kiválasztott embereknek a kommunikáció fejlődésében és meggyorsítani az eljárást. A kommunikációnak több lehetősége is van, amelyet folyamatosan tárunk fel. Az angyalainkat, mestereinket behívva a legáltalánosabb lesz. Ezt a megoldást fogják legtöbben használni és megkísérelni használatát.
Téged illetően…. (ezt csak, hogy lássd, hogyan is működik ez) A felsőbb csakráidban van egy kristályszerkezet elrejtve, mint egy adóvevő. Köztünk lévő kommunikáció kulcsa mely aktiválásához mi is kellettünk. Ráhangolódtunk e kristályszerkezetre és persze egész lényeddel összehangolódtunk. Mint katalizátor beindult a „szerkezet” és folyamatosan változik. Hangoljuk és kristályosítjuk. A még feljebb lévő spirituális csakrák munkája is megkezdődött melyekre szintén szükség van és lesz is a dimenzionális szinten. Ez az „adóvevő” teszi lehetővé a kommunikációt bárhol is vagy. Nincs szükség a fizikai kontaktusra, mert a hangolás lehetővé teszi, hogy bárhonnan, bármikor fogd a rezgésünket, amennyiben szükség van rá. A többit ezzel kapcsolatban később fejteném ki.
Lesznek, akik nem tudják aktiválni a készüléküket. Lesznek, akik angyalok által sem lesznek képesek fogni a kommunikációt.
Mi ott segítünk, ahol csak lehet.
Reméljük mindenki tanul tőlünk a változásokat illetően.
S ösztönzőleg: Vállaljátok fel sorsotokat!

 

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!