Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
KÖZVETITÉS: kristály
KÖZVETITÉS: kristály : Ametiszt - Általános bemutatkozó és a kommunikáció Velük

Ametiszt - Általános bemutatkozó és a kommunikáció Velük

És igen tudok, Velünk kommunikálni!

Ő volt az elsőm:)


A jövő számára lehetővé tesszük a hallást, különösen azok számára kik kristályokkal dolgoznak. Képessé teszünk benneteket arra, hogy felfogjátok magatok körül a világot. Lehetőségetek nyílik jobban megismerni bennünket és a munkánkat. Segítünk felkészülni az előttetek álló feladatokra. Külön figyelmet szentelünk azok számára, kik felkészületlenek.
Tapasztalataik által felnagyított kérdéseket teszünk eléjük, következésképpen megmutatjuk, milyen lehetőségek rejlenek a válaszokban. Készen állunk arra, hogy átadhassuk üzeneteinket az emberiségnek. A kiválasztottakat fogjuk megkeresni üzeneteink átadására. Tőlünk kapják az energiát az új kristály szerkezetükhöz. Átkristályosodás első jele energiánk befogadására. Ez teszi lehetővé a közelgő energiák befogadását is. Felkészüléseteket egybekötjük a miénkkel. Szerkezetileg átkristályosodunk, változunk mindnyájan. A bennünk lévő kristályrács szerkezet azonos a tiétekkel. Egyetemes energia árad szét bennetek éppúgy, mint bennünk. Így elképzelhetetlen nekünk is a változás nélkületek.
Összekötő elemek vagyunk a jövő szintéziséhez. Nekem a létezésem jelen munkája, hogy segítsek a kiválasztott embereknek a kommunikáció fejlődésében és meggyorsítani az eljárást. A kommunikációnak több lehetősége is van, amelyet folyamatosan tárunk fel. Az angyalainkat, mestereinket behívva a legáltalánosabb lesz. Ezt a megoldást fogják legtöbben használni és megkísérelni használatát.
Téged illetően…. (ezt csak, hogy lássd, hogyan is működik ez) A felsőbb csakráidban van egy kristályszerkezet elrejtve, mint egy adóvevő. Köztünk lévő kommunikáció kulcsa mely aktiválásához mi is kellettünk. Ráhangolódtunk e kristályszerkezetre és persze egész lényeddel összehangolódtunk. Mint katalizátor beindult a „szerkezet” és folyamatosan változik. Hangoljuk és kristályosítjuk. A még feljebb lévő spirituális csakrák munkája is megkezdődött melyekre szintén szükség van és lesz is a dimenzionális szinten. Ez az „adóvevő” teszi lehetővé a kommunikációt bárhol is vagy. Nincs szükség a fizikai kontaktusra, mert a hangolás lehetővé teszi, hogy bárhonnan, bármikor fogd a rezgésünket, amennyiben szükség van rá. A többit ezzel kapcsolatban később fejteném ki.
Lesznek, akik nem tudják aktiválni a készüléküket. Lesznek, akik angyalok által sem lesznek képesek fogni a kommunikációt.
Mi ott segítünk, ahol csak lehet.
Reméljük mindenki tanul tőlünk a változásokat illetően.
S ösztönzőleg: Vállaljátok fel sorsotokat!

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto