Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
KÖZVETITÉS: kristály
KÖZVETITÉS: kristály : Citrin - összehozunk Felsőbb Éned tendenciáival

Citrin - összehozunk Felsőbb Éned tendenciáival

“Én” aspektusainak megnyilvánulási formái,

“Én” következő szintje

 Felsőbbrendű Én

-bevezetés


 
Tanításunknak megfelelő célja, hogy eszközöket biztosítjuk, megnyilvánulási formáitokkal kapcsolatosan.
Manifesztálódott létünk mellett, szabad akaratunk általi hálózaton keresztül juttatjuk el információinkat hozzátok.
Hisszük azt, hogy egyszer mindnyájan együtt fogjuk járni a felemelkedés útját. Tanításaink célját egybehozzuk “Felettes Én” tendenciájával. Kapcsolódj Éned intelligenciájára. Következő szintre emeljük fel Énetek aspektusait. Finom mechanikai eszközökként társultunk mellétek. Ébredéseteknek megfelelően hozzunk el az információt
 
Lélekjelenlét van a jelmezetekben (test). Ugye tudjátok, miről beszélünk?
Intuíción keresztül adunk át információt, naponta többször is, hátha bekapcsol a frekvencia sávotok?
 
Látogatást tettünk jövőbeli világunkban.
(Ne felejtsük, itt a múltról van szó, egybe kötve a jövővel, hiszen újra itt van a régi aranykor mintája, vagyis már megéltük a jövőt, benne vagyunk.)
Emberemlékezet óta tudjuk mi vár rátok. Következő szintre emelni Fényeteket!
Még nagyon sokat kell tanulnotok, hogy megfelelően felkészüljetek fogadásunkra. Hiába próbáltunk már veletek annyiszor felvenni a kapcsolatot. Minőségünkből kifolyólag, mi már előbb tudtuk volna kapcsolatot teremteni veletek. Jelenlétünkben már nem lesznek a régi energia minták jelen. Következő szintre emeltük mi is, tevékenységünk szintjét.
 
Kristályrács, a halmazállapotunk következő megnyilvánulási formája.
Kicsit bővebben –azt kéred?
Halmazállapotunkat különböző formában tudjuk megvilágítani. Kristályrács, amely a jövőben segít nektek felépíteni a szükséges lépéseket, fejlődésetek szakaszában.
Utána, különböző dimenzió - tér megnyilvánulás következik.
Tér – dinamikájú, azaz frekvenciális terek közötti, dimenziónális tereket összekötő, mágneses diffúzió hullámok kibocsájtásait továbbítjuk, fedjük le, átfogjuk, közvetítjük.
 
Tulajdonképpen a mi választásunk volt, hogy előrehozott állapotokat csatolunk le, mint pl. az elektromágneses lecsatolást, amely körbevesz benneteket és Földeteket. Ahogy ti mondjátok, nevezhetjük földelésnek is.
Dimenziónális előkészületek magvait hordozzuk.
Létezésünket magasabb szférákba emeljük. Pillanatnyilag azonban Földetek szinten tartása a feladatunk.
Nagyon sokat emlegettük következő szintünket, ezzel kapcsolatosan küldünk jeleket majd.
Bizalommal fordulunk felétek.
 
Folytonos ellenőrzésetek alá kell vennetek a Felettes Én tendenciáját (törekvését). Statikus mintázatú elektromágneses kisülések energiáit lecsatolni a Földre. Ezek energia áramlatok. Középpontban a fizika test energiája, közvetlenül érintkeznek vele. (ha megnézitek magatokat, a test körül valóban látnielektromos kisüléseket mostanság)
Felettes Én lecsatolási mintázata kerül felszínre, fantom állapot létrejöttével, hogy folytonosság által következő szintre tudjátok emelni.
 
Fantom állapot – energia, nem más, mint az elmúlt életekben felhalmozódott energia lenyomatok összegsége. Idő eltolódási elvet kell megértenetek, az ITT és MOST által létrejött kvantumitás függvényében.
 
Mennyire fontos lenne minden DNS szálat aktiválni!
Láthatatlan szálak kapcsolnak össze Énetekkel, és van, amit még nem aktiváltatok.
Minta sorozatok leadás következik ezután. Szigorúan vesszük dolgunkat. Nem csupán cél, hogy lehozzuk a Magasabb Ént, hanem hogy utána összekössünk magasabb minőségekkel.
Sokatokban megfogalmazódik a kérdés: miféle kapcsolatról beszélünk?
Multidimenziónális kapcsolatról, magasabb frekvenciájú lényekkel.
Nagyon sok mindent kell még átadnunk, és körültekintően fogjuk ezt megtenni.
Folytonos megfigyelés alatt tartunk benneteket. Kölcsönös együtt működés alapját tudjuk szolgáltatni nektek. Mindvégig mellettetek leszünk és pártfogolunk benneteket.
 
Citrin

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto