Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
KÖZVETITÉS: kristály
KÖZVETITÉS: kristály : Programozás -Kristályutasítás

Programozás -Kristályutasítás


Kristályok -Kristályvilág üzenete:

 

Közvetítés alatt megérkezett a FŐKRISTÁLY is.

(Ő a Földön, Földben lévő óriási telep, mező, mely minden kristály vezetője. Egyszerre van lent és fent is, mennyei szférával, Kristálymesterekkel együtt dolgozva)

Mondom neki, hogy amiket olvasok és hallok ideje, hogy Tisztelet kapjanak a kristályok másképpen, más meglátásban, felfogásban, mert nagyon nem tetszik, amit most látok.

Azt válaszolta:

  • Ez kölcsönös!

És hagyta a munkát és főleg, hogy kifejeződésre legyen juttatva.

 

 

Ti emberek behatoltok a tudatunkban anélkül, hogy tudatába lennétek megnyilvánulásotoknak, hogy jelen lennétek, és körbehatároljátok magatokat. Nem tudjátok, hogy éppen csak megérintitek a tudat legmélyét. Szándékosságotoknak hullámokat gerjesztetek, erőszakosan is, erőtereket mozgatok anélkül, hogy tudnátok mit is csináltok, tesztek ez által, főképpen belső körünkben, „áramköreinkben”.

Kezdjetek meghittebb kapcsolatot kialakítani Bennetek minket illetően. Ráadásul sokatokban igencsak megingott belül a hittételetek. Szándékosságotokból kiindulva számítsatok megértésetekre, fogadásotokra. Korábbi létetekben igencsak megsokszoroztátok szándékotokat egy kölcsönös együttműködésre, melyek meg is ihlettek mindnyájunkat. Most küzdőteret alkotsz magasabb régiókkal.

Válj eggyé megint Veletek (Önmagaddal, önmagad részeivel), és ne kezdjetek el megint versenyezni. Ne gondold, hogy megint megihletődünk, amennyire most képesek vagytok. Ne várjátok ki az újabb lehetőséget, amikor együttesen kölcsön hatva tudunk együtt dolgozni, munkálkodni. Munkálatokban gazdag „új évet” kívánunk! „

Kollektív Kristályvilág

Bővebben://kristalytudat.gportal.hu/gindex.php?pg=36248174

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto