Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Földelési technika Kristályénünkkel

 

Kristályén

Új Földelési technika – híd az 5D és a 3D között

Földanya közreműködésével és Kristály -Énjeink

 

A spirituális tudatosságát megélni vágyó ember jelenleg a Földön nehezen találja meg a helyét, a harmóniát és összhangot szellemi és fizikai léte között. A gyors változások miatt, lelkünk hívó szavát egyre élesebben halljuk s mi magunk is nagyobb intenzitással állunk neki spirituális munkánknak, mint régebben. Ezzel egy olyan útra lépünk, ahol támogatva vagyunk ugyan, rengeteget tanítanak, kivételes képességeket, minőségeket, energiákat vehetünk magunkhoz, viszont a vizsgák és próbatételek is keményebbek. Közben a kollektív átalakulás elől sem menekülhetünk, részesei vagyunk a folyamatnak, hisz itt élünk a Földön és nem véletlenül. A felbomló régi minták, az idejétmúlt dolgok kitakarítása, ami a változás szükségszerű velejárója, megkeseríti fizikai létünket. Sejtjük miért történik mindez, vágyunk a fejlődésre, de emberként vagyunk jelen a bolygón és minden szinten meg kell ezt éljük. Szívünk magasabb szférákba húz, de fizikai testünk és emberi létünk anyagi megnyilvánulása visszahúz minket a változások csataterére. Itt kell élnünk. Pegazus hátán szárnyalhatunk, mikor becsukjuk a szemünket, de másnap a fizikai világba kell léteznünk, pénzt keresni, a megkeseredett tömeg közé menni, megalkuvóan megélhetésért küzdeni, azon aggódni, hogy hozzuk rendbe boldogtalan emberi kapcsolatainkat, hogyan szeressük magunkat. A fenti világot még nem érjük el, a lenti pedig már lehúz. Vannak kapcsolódásaink már itt is, ott is. Hová tartózunk? Mindkét részünkhöz ragaszkodunk, ami rendjén való, mert arra hívatottunk, hogy Isten-Emberként teljes életet éljünk minden szinten. Hogyan leljük meg az összhangot és a békénket? Mi a megoldás. Nem kell dönteni egyik oldal mellett sem. Pont annyira kell spirituálisnak lennünk, mint fizikai örömöket élvező embernek. Fontos a harmónia. Bizonyára renget nehéz tanulási és megértési folyamaton kell még keresztül mennünk, hogy tiszta legyen a kép és tudjuk, hogyan kell ezt jól csinálni. Nagy lecke ez az emberiségnek, a legtöbb válasz még nincs felfedve. Talán egy morzsányival hozzájárulok a folyamathoz, ha leírom Földanya által a számomra leközölt Új földelést, mely segít magasabb szintekről áthozni jelen fizikai síkunkra olyan rezgéseket, melyek segítenek abban, hogy boldogabb és harmonikusabb életet éljünk.

 

Először Kérjük magunkra a Teremtői fényoszlopot. Szellemünkkel menjünk fel az 5. dimenzió síkjára, ahol már létezik Földanya 5. dimenziós Holografikus valósága. Ezt sokan már tudjuk, hisz itt földeltünk, az 5D-és Föld Fénykristály szívéhez. De nem elég itt földelni, a lehorgonyzott energiákat át is kell hozni fizikai síkunkra. A megoldás egy új földelési technika, amelynek kialakítása kicsit hosszadalmasnak és körülményesnek tűnhet, de ha beindul a gépezet, gördülékenyen fog működni. Először is tudni kell, hogy nemcsak Földanyának, de minden embernek, élőlénynek is van már 5D-és holografikus lenyomata. Ez az 5D-és Kristály-énünk. Ugyanez létezik jelenleg a 3D-és Földön is, de szinte alig van vele kapcsolatunk. Minden élőlény Kristály-énje meglelhető a Föld mélyében található tiszta kristálytelepek részeként. A kollektív kristálytelep rezgése egységes kristályhálót alkot. Mindenkinek van egy kristály „Iker testvére”. Ahogy az éter testünk minden létező információt tárol rólunk, úgy Kristály-énünk, Kristály lenyomatunk is, csak kristályos formába konvertálva. Minden információ meg van rólunk és még annál több is. Ha ráhangolódunk, összekapcsolódunk Kristály-énükkel, akkor a legmagasabb engedélyezett minőségünket vehetjük magunkhoz. Ez a legmagasabb szintű, fizikai síkon is elérhető energiarezgésünk. Mintha lenne belőlünk egy fizikai kristály is, ami ugyanaz, mint mi, csak kristályból. Kristály-énünk a Földön jelenleg létező és közvetlenül használható legmagasabb szintű energia. Mint ilyen, természetesen Földanya védelme alatt áll és csak az Ő engedélyével kapcsolódhatunk hozzá, tiszta szándékkal. Hasonló elven működve, ugyanilyen Kristály-énünk megtalálható az 5D-ben is. Az új földelés általi energiaáramoltatásban nagy szerepe lesz a Kristály-éneknek.

Tehát felmentünk a fényoszlopon az 5D-és Földanyához. Megérkezve látjuk az új Földet. Üdvözöljük Földanyát, majd szívünkből engedjünk le egy fényszálat Kristály-szívéhez, melyen keresztül folyamatosan áramoltassuk szeretetünket. Az első, amit kérni kell, egy Földelő-Fénytest kiépítése és aktiválása. A folyamat eltarthat egy ideig és elég álmosító lehet. :-) A Fénytest kiépítéséhez menjünk szellemünkkel Földanya Fénykristály szívhez. Nyissuk meg saját szívünket és hagyjuk, hogy az övéből átáramoljon és minden sejtünket elárasszon a kristályos-földelem. Olyan ez, mintha a földelem kristályfénnyel keveredne. Amikor fizikai testünk már telítődött, lássuk, hogy kiterjed fizikai testünk köré és fénytestet alkot. Majd hagyjuk, hogy a fényszálak bekötése megtörténjen. Ha úgy érezzük kész, Földeljük le magunkat az 5D-és földhöz. Ez már nem is földelés, mint inkább egy kapcsolódás kialakítása, amely valójában már az aktiválódási idő után végleges lesz. Fénygyökereinkkel menjünk az 5D-és Föld mélyén található kristályhálóra és keressük meg saját rezgéseinket, saját magunkat a hálón. Kapcsolódjunk a Kristály-háló megfelelő pontjára, mellyel egyben ott létező Kristály-énünkkel vesszük fel a kapcsolatot. Ha ez megtörtént, akkor a fényoszlopban szellemünkkel jöjjünk vissza a Fizikai síkra és közben hozzuk le földelő csatornánkat is. Itt már fénytestünk segít áthozni, lehozni a magasabb energiákat. Fénytestünk segítségével menjünk tovább a 3D-és Föld mélyére. Ne féljünk, nem fogunk a 3D-és világ alacsony rezgéseivel kapcsolódni. Fénytestünk segít, hogy földelő csatornánkat tovább engedve, az tökéletes védelem alatt érje el a Föld alatti tiszta kristálytelepet. Itt ugyan úgy csatlakozunk a Kristály-hálóhoz és Kristály-énünkhöz, mint fent tettük. Ha ez meg van, be kell állíttatni és aktiváltatni kell Kristály-tengelyünket. Képzeljük el, hogy fizikai testünk vastagságában fényoszlop megy fel az 5D-és kristály-énünkhöz, és le a 3D-éshez. Képzeletben állítsuk mindhárom énünket (2 kristály és a fizikai) egy-vonalba, vagyis a fényoszlop vonalába, majd kérjük a Kristály-tengely aktiválását. Látni fogjuk ahogy a három énünket összeköti egy közös, kristályfényű tengely (nekem ametiszt volt). Lehet, hogy valaki érezni fogja, ahogy szó szerint a gerincében végigfut, esetleg nyomás, fájdalom is kísérheti.

A rendszer működése: minden amit megkapunk, lehozunk magunknak magasabb szinten, az a földelő csatornán keresztül lejön, a fizikai síknál Fénytestünk átkonvertálja és úgy küldi tovább le, Kristály-énünkhöz, aki összeállítja a legmagasabb szintű fizikai megnyilvánulás lehetőségét. Vagyis olyan megoldást keres, ahol a lehozott energia fizikai életünkben is megjelenhet események, szituációk, konkrét megélések által úgy, hogy a két világ összhangban legyen egymással, de a fizikai megélés a lehető legboldogabb létállapot mellett történjen meg. Ezeket a teremtő energiákat küldi vissza a kristálytengelyen. Tehát lehozzuk a földelő csatornán és a visszaáramlás a tengelyen megy. Elérve fizikai világunkba Fénytestünk fogja „kiszedni” a tengelyen érkezett energiákat és segíti átemelni fizikai valóságunkba. A történtekről és megoldásokról információ áramlik tovább a tengelyünk mentén az 5D-és kristály-énünkhöz. Mindent megtud a lenti történésekről, magasabb tudatosságával átvizsgálja, felülbírálja, vagyis folyamatosan követi az eseményeket és ennek szellemében, azokkal összhangban küldi a következő energiákat, persze csatolva mellé a magasabb létezés javaslatait, információit, amit majd 3D-és Kristály-énünk figyelembe vesz az újabb megoldások kialakításánál. Ez a körforgás így megy folyamatosan, nekünk csak hagyni kell. Eleinte érdemes a komplett földelő rendszer kiépítését megismételni, 2-3-szor, de később elég csak vizualizálni a körforgást, a kapcsolati rendszert, mintha távolból néznék, de lássuk, hogy aktív. Ezzel már működtetjük a rendszert. Fénytestünkre sok munka hárul és fizikai énünk nem mindig együttműködő, ezért tudja szennyezni. Néha menjünk fel az 5D-és Földre és ott kérjük Földanyától Fénytestünk megtisztítását.

Miután végeztünk a földeléssel, ne felejtsük el megköszönni Földanyának és Kristály-Énjeinknek az együttműködést és a segítséget.

  

 

Mészáros Mónika
2010.04.19.

 

 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG