Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Kristálykombináció
Kristálykombináció : Tektit és Dioptáz: Hídképzés, áthidalás

Tektit és Dioptáz: Hídképzés, áthidalás

              Tektit                                               dioptáz       

Egy illető személynek 2 fő vonala volt jelen a kezelésben:

 • kapcsolatok, szeretet-befogadás

 • önmaga felsőbb részeinek "átengedése" a fizikai valójában, Felette Énnel is majdnem teljes hiány, -elzárta, nem jön át szinte semmi tőle.

                         


A DIOPTÁZ 2 féle információt (kódot) adott át – vitt be -az illetőnek:

 • Először a kapcsolati rendszerét vette célba, megnyitva a felsőbbrendű szivcsakrát, (6. rózsaszín) hogy segítse elsőként a Felettes Énnek, majd a többi résznek is az „átjövetelét”, önmagában történő egyesítését.

Híd képzőként volt jelen.

 • Másik része volt a menetnek, hogy e hidat használja fel a fizikai sík és felsőbb síkok közötti egyéb párhuzamok összekapcsolására is, főleg a szeretet áramlásának elindítása jelen esetükben, önmaga szeretetét és másokkal szembeni megélést is ennek fejében.

Az első részt vázolom fel.
 

Bekerült a TEKTIT, mely szintén több funkciót látott el.

 • a plexusra került, mint elosztó szerep, hogy szétossza az információt az ember minden szintjén, főleg a fizikai síkon jelezvén, hogy jönnek a részek, fogadjátok. Ez célszerű az emberben lévő félelem miatt is, hogy felkészüljön belsőleg.

  Célja az volt, hogy a szándékot, a szándékosság energia váltsa fel, vagyis ne csak akarat legyen, hanem mozgás is, mint akarati megnyilvánulás-tett, így fog tudni integrálódni és leképződni a történet.

  (Megjegy. türkizzel volt utána az egyeztetés, és balancolás a végén)

 • Ezt jórészt úgy tette, hogy egy ÚJ TÉR-idő jelzésére adott le utasítást, miközben energetikai szinten is elkezdte létrehozni az új tér lehetőségét.
  (tér a valóságunk, idő a tudatunk, és/azaz a megéléseink benne)

  Egy példával élve a könnyebb megértés végett:

  Úgy kell most elképzelni az új tér kialakulását, mint a nőkénél a babavárást. Ott is előbb lekötődőnek a szálak, összekötődnek az anya rendszerével, így készül fel a két energetikai rendszer a közös állapotra és onnan jön le/át fizikai síkra ugyanezt megélve. Most az illető nem babát, hanem saját részeit várja ugyanígy. Ez a tér, „mesterségestér” lehetőséget biztosít minden „félnek”, hogy itt bent megtörténjen a közös rendbe történő áthangolódásuk. Innen ki a valós térbe és folytatni az életutat, - Együtt.

Természetesen egy alkalom csodát nem tesz, hiszen elég hosszadalmas is lehet a munka, így javallott e kristály beszerzése az illető személynek.

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!