Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Kristálykombináció
Kristálykombináció : Tektit és Dioptáz: Hídképzés, áthidalás

Tektit és Dioptáz: Hídképzés, áthidalás

              Tektit                                               dioptáz       

Egy illető személynek 2 fő vonala volt jelen a kezelésben:

 • kapcsolatok, szeretet-befogadás

 • önmaga felsőbb részeinek "átengedése" a fizikai valójában, Felette Énnel is majdnem teljes hiány, -elzárta, nem jön át szinte semmi tőle.

                         


A DIOPTÁZ 2 féle információt (kódot) adott át – vitt be -az illetőnek:

 • Először a kapcsolati rendszerét vette célba, megnyitva a felsőbbrendű szivcsakrát, (6. rózsaszín) hogy segítse elsőként a Felettes Énnek, majd a többi résznek is az „átjövetelét”, önmagában történő egyesítését.

Híd képzőként volt jelen.

 • Másik része volt a menetnek, hogy e hidat használja fel a fizikai sík és felsőbb síkok közötti egyéb párhuzamok összekapcsolására is, főleg a szeretet áramlásának elindítása jelen esetükben, önmaga szeretetét és másokkal szembeni megélést is ennek fejében.

Az első részt vázolom fel.
 

Bekerült a TEKTIT, mely szintén több funkciót látott el.

 • a plexusra került, mint elosztó szerep, hogy szétossza az információt az ember minden szintjén, főleg a fizikai síkon jelezvén, hogy jönnek a részek, fogadjátok. Ez célszerű az emberben lévő félelem miatt is, hogy felkészüljön belsőleg.

  Célja az volt, hogy a szándékot, a szándékosság energia váltsa fel, vagyis ne csak akarat legyen, hanem mozgás is, mint akarati megnyilvánulás-tett, így fog tudni integrálódni és leképződni a történet.

  (Megjegy. türkizzel volt utána az egyeztetés, és balancolás a végén)

 • Ezt jórészt úgy tette, hogy egy ÚJ TÉR-idő jelzésére adott le utasítást, miközben energetikai szinten is elkezdte létrehozni az új tér lehetőségét.
  (tér a valóságunk, idő a tudatunk, és/azaz a megéléseink benne)

  Egy példával élve a könnyebb megértés végett:

  Úgy kell most elképzelni az új tér kialakulását, mint a nőkénél a babavárást. Ott is előbb lekötődőnek a szálak, összekötődnek az anya rendszerével, így készül fel a két energetikai rendszer a közös állapotra és onnan jön le/át fizikai síkra ugyanezt megélve. Most az illető nem babát, hanem saját részeit várja ugyanígy. Ez a tér, „mesterségestér” lehetőséget biztosít minden „félnek”, hogy itt bent megtörténjen a közös rendbe történő áthangolódásuk. Innen ki a valós térbe és folytatni az életutat, - Együtt.

Természetesen egy alkalom csodát nem tesz, hiszen elég hosszadalmas is lehet a munka, így javallott e kristály beszerzése az illető személynek.

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto