Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Kristálykombináció
Kristálykombináció : Gránát, Ametiszt: test és energiatisztítás

Gránát, Ametiszt: test és energiatisztítás

               gránát                                       ametiszt              

Célirányzat: a testet és aurát ellepő alacsony rezgés, fájdalom és betegségenergia eltávolítása, megnyugvásra, érzelmi nyugalomra. Lélenek támogatás.

Az első tapasztalat egy „hazaindulás” (fizikai halál) előtti éjszaka volt. Így erre a célra is igen kiváló. Átkelők mellé a Hegyikristály javasolt még.


A kristállyal megbeszélni a célirányt. Ebben az esetben a fent említett feladatokra volt kérve. (köztudatban még programozásként is ismert e megbeszélés kifejezés) Továbbá, ha már kiszedte az „elhasználódott” energiát, akkor a szívet közelítse meg megnyugvás, nyugalom végett és ha van valami szívfájdalom akkor enyhítse, illetve távolítsa el ha engedélyezett. A Léleknek nyújt segítséget.

 

A GRÁNÁT kapcsolódva a testtel azonnal megkezdi munkáját.

 • Elsőként a felszínt pucolta le. A problémától függ, hogy mennyi és milyen fekete energiákat húz ki a testből és rendszerből.

  Fontos tudnivaló: nem nyeli el magába a kihúzott energiát így szükséges egy erős tértisztító is mellé.

 • Azonnal mentem egy AMETISZTért.

  Itt is fontos tudnivaló, hogy az Ametiszt ne nyomja el a Gránát munkáját. Ne feledd, mindkettőnek megvan a joga, tudása ehhez a területhez. Annyi talán, hogy Gránát külön s szívre is megy. Ezért nézd meg az összhangot kettőjük között és jelezd az Ametisztnek, hogy most tértisztításra van jelen és ezt tegye. Ha mégis elnyomja, akkor másik Ametiszt kell.

 • A felszín lepucolása után, ill. ha mód van rá, már közben is nyugtatja az embert.

 • Legjobb a plexusra tenni. Esetleg szívre de bárhol is van ugyanazt a hatást fogja kifejteni.

Nem nagyon van mit mondani itt. Hatalmas feketeségeket távolit el és felszabadulást, megkönnyebbülést eredményezz.

 

„Hazaindulóknál, átkelőknél”:

Jelezték az Égiek, hogy egy HEGYIKRISTÁLYT is hozzak ide és tegyek a tér elé. Én kicsi, zárt térben voltam, ott még inkább látható volt a jelenség.

 • A hegyi elsődleges feladat volt, hogy segítse az átkelést, inkább annak nyugalmát. A térben, az illető köré egy falat, egy burkot húzott és szivárvány tartományával sugárzott, mind kifelé, mind befelé is ha kellett. Olyan tér előkészületében segédkezett, amit csak az átkelő lát (ill. aki tisztánlátó ).

  Maga a jelenség, csodálatosan szép volt és nagyon finom, lágy energiákkal vett körül mindent, miközben minden a szivárvány sugarakban pompázott. Emellett természetesen az illetékes Angyali segítő is, kísérő jelen volt már.

  A Gárnát és Ametiszt munkáját nem zavarta meg, sőt segítette, mint koordináló.

 

Javaslom, aki használja e módszert, jelezze segítőinek a szándékát, hogy igazi összhang legyen.

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto