Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Női - Istennői létünk megélésének alapjai ÚJ
Női - Istennői létünk megélésének alapjai ÚJ : A Bennünk élő Istennő lehorgonyzása

A Bennünk élő Istennő lehorgonyzása

Integrált meditáció, lealapozza a női energiákat és magunkhoz hivjuk az istennői aspektusunkat és női segítőnket.

Ez a munka kezdete az első lépés.


istennők

Tendenciátok legyen a női mivoltotok megélése, céllá váljon.”

Sokan abba a hibába esnek, hogy kaptam energiát és ezzel le tudtam a dolgot, majd lesz , ami lesz. Itt nem lesz! A végén az Istennői segítőd úgyis egy kézikönyvet ad kezedbe:) Aki kommunikál velük élesben kapja a továbbiakat, aki még nem, azok erősen intuitíven kapják a a jelzéseket majd..

 

3 fő lépésből áll az alap és le (- és vissza)csatolásból:

 

 • Hívd be magát az IstenAnyát és hozz vele létre egy közös halmazállapotot.

  Ne képzelegj, hanem érezd belsőleg, a belső központodba. A képek az élmények a hangok és minden más jön magától. Ha már érzed teljes jelenlétét akkor fejezd ki szándékodat, amiért megszólítottad.

  Vagyok, aki nevében kérlek Téged, hogy támogasd tendenciámat a női létemmel kapcsolatosan. Segíts megélnem női – istennői mivoltomat és kérlek küld el, ad át nekem a szükséges energiákat és kódokat, itt és most, hogy lealapozzam mindazt, amire a jelenemben szükségem van, hogy ráépíthessek a továbbiakban. Küld el Istennőidet, hogy támogassák a folyamatomat és kísérd a mostani és további munkámat is. Köszönöm”

  Majd fogad az energiákat és minden továbbit, ami jön. Fontos! Integráld be sejtszinten, mert úgy fogja küldeni. Az Istennők már ott lesznek az elejétől fogva. Körbevesznek.

 • Ha készen vagy, akkor csatold le, természetesen belsőleg! Kérd a Felettes Éned, hogy csatoljon le oda ahova neked szükséges és ne vezesd le se a föld szívébe, se sehova. Éld meg először, hogy számodra mely szinten történik a le-és visszacsatolás. (lásd lecsatolás)

 • Ezután szólítsd Be saját Istennői aspektusod.

  Szólítom az Istennői aspektusomat, hogy kezdjen velem integrált kapcsolatot létesíteni, segítse beépülését e részemnek, hogy magamévá téve megnyilvánítsam és megéljem a Női Létem minden szintjét, minden szinten.”

  Lásd, érezd, ahogyan megközelít, majd szintén integráltan válik eggyé veled. (olyan lesz, mintha megszállna) Élj meg mindent, amit kell!

 • Végül hívd be a TE saját ISTENNŐI SEGITŐDET!

  Kérem az Istennői segítőmet, hogy jöjjön el és innentől kezdve legyen mellettem és tanítson meg mindarra, amire szükségem van és kísérje utamat tovább, mint segítőm. Legyen közöttünk állandó, kapcsolat.”

  És fogadd őt!

 

Sokan elrontják a kapkodásokkal a folyamataikat. A cél itt, hogy valóban találd meg Őt, mert innentől kezdve személyes segítőddé válik és fel kell tudnod ismerned amikor jön, mert jönni fog hívás nélkül is, hogy támogasson. Addig ismételd a behívást ameddig meglesz a kapcsolat.

 • A legvégén erősítsd meg a lecsatolásod, ezzel tudatosítod is magadban a folyamatokat és köszönd meg IstenAnyának, az Istennőknek, És közvetlen segítődnek, aki ott is marad veled.

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!