Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Női - Istennői létünk megélésének alapjai ÚJ
Női - Istennői létünk megélésének alapjai ÚJ : Női-férfi energiák megfelelő egyensúlya, átlényegítése

Női-férfi energiák megfelelő egyensúlya, átlényegítése

Férfi-női létünk, energiánk átlényegítse, emelése azáltal, hogy a felsőbb részek integrálnak be minket.


férfi-női energiák

 

A következő lépést csakis az Istennői részünkkel tudjuk megcsinálni, így előbb Vele kezd el az integrált kapcsolat létrehozását. (Előző cikk)

Célunk sokkalta több, mint általánosságban vett energiák kiegyenlítődése. Az csupán ideig-óráig tart.

Kezdésnek ugyanúgy IstenAnyával dolgozunk, így szólítsd be ŐT. Legyen meg a belső kapcsolat és szükséges horgonyzás. Az Istennői részed és Felettes Éned is kell a munkához.

A CITRIN is igen kiváló segítségedre van, mind a férfi-női pólus egyensúlyára, mind DNS szinten.

Amikor már ez a lépésed következik el, előtte érezhettél körülötted férfi energiát, ami igen ismerős volt, de talán mégsem tudtad hova rakni. Aki megérezte, látta, az már tudja ki volt az. Aki nem, az most megérti.

Feladatunk lesz különállóan behívni és megjeleníteni a saját férfi részünket. A férfi részünk tudja mi készül ellene, azonban akár lépéseket is tehet, mert fél. Éppen ezért el kell mondani neki, hogy a cél nem az, hogy őt most kizárjuk a jelen létezésünkből, hanem éppen ellenkezőleg, -felemeljük. Mondjuk el neki, hogy nagyon kell nekünk és fontos, azonban mindünknek célja, hogy átalakuljunk és egyesítsük szándékainkat, akaratunkat, energiáinkat és egyesítsük azokat a továbbiak végett.

Egy igen fontos dolog, amit külön jelzésként kaptam: Nem büntetés! Sokak férfi része akár így is megéli, megélheti, mert az eddigi nézetek szerint egy lehetséges elnyomás alá akarták/tuk vonni, hiszen a nőit akartuk elsőként kihozni magunkból, de valljuk be inkább a másik fél jelenléte, megnyilvánulása nélkül. De ő is a részünk, és ezt el kell tudni fogadnunk és megértenünk, hogy hogyan állunk össze Egyként, és kinek mi a szerepe.

Egymás emelése van jelen, és nem büntetés. Ez egy átalakulási folyamat és együtt veszünk részt benne, minden részünkkel egyetemben.

Ez mellett mondjuk el neki azt, amit érzünk belülről, amit szükségesnek tartunk még. Ez is önismeret.

Továbbá, egy talán szokatlan helyzetet idézünk elő. Eddig mi integráltuk a részeinket, hogy mielőbb egyesítjük magunkat, Önmagunk által. Most megfordítjuk. Hagyjuk, hogy a felsőbb részeink „olvasszanak” be magukba minket (integráljanak be), ezzel hagyjuk, hogy a felsőbb részeink megkezdjék a szükséges átlényegítést. Hogy mi a más ebben?

//kristalytudat.gportal.hu/gindex.php?pg=35637583

Elmélkedj.

 

Kezdjük...

Meditáció

Az Anyával a kapcsolat megvan. Mond el szándékodat, kérd ŐT és a Segítőket, hogy támogassanak a munkádban. Citrint a kezedbe fogd, ill. ha fekszel, akkor tedd a szexcsakrára. Kiegyenliti menet közben az energiáid és térinformációid.

Az Istennői részeddel bementek a Szívteredbe. Az Istennői részed magába fogad.

Most nem Te integrálod Őt, hanem fordítva. Mint egy közös halmazállapot, nagyobb a kisebbet foglalj magában, akár a dimenzióknál.

Hagyd magad átlényegíteni, átjáratni mindazzal, amit az Istennői részed ad.

Ezután hívd a benned élő férfit. Most mond el neki mire kéred őt, és hagy neki időt, ameddig megnyugszik és rááll a feladatra. Nyújtsd a kezed és hívd be a „gömbbe”, az Istennői részedbe.

És most éljétek meg, amit szükséges.

Legjobb, ha tudatosan ott is maradtok, hogy mielőbb integráltan együtt létezővé váljatok.

 

Tapasztalatok által javaslom, ha szükségét érzed akkor máskor is nyugtasd meg. Erősítsd meg a benned élő férfit. Nálam pl. még egyszer kellett beszélnem vele.

 

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!