Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Női - Istennői létünk megélésének alapjai ÚJ
Női - Istennői létünk megélésének alapjai ÚJ : BELSŐ NŐ ELŐHÍVÁSA

BELSŐ NŐ ELŐHÍVÁSA

Kristály nélkül is bátran csináld!

Női mivoltod esszenciájának egyesítése a bölcsesség sugarával, hogy az egyesített állapottal tudj minden identitásoddal, aspektusoddal összeintegrálódni.


belső nő

BELSŐ NŐ ELŐHÍVÁSA

Segítő SÁRGA AVENTURIN kristály

 

Mint mindig, most is arra törekedem, hogy tudatossá tegyem mi is történik a szellemi munka alatt és miért fontos tisztában lennünk a lépésekkel. Az integrálás felismerések által történik meg, nem elég pusztán néhány energia hozzá. Éppen ezért elsőként az információt biztosítom.

Sokan azt kérdezik, hogy mennyire fontos a kristály, főleg ha nincsen otthon nekik. Nagyon javallott, nem véletlen főszereplője a műveletnek.

 

Kristály szükségessége és jelen munkájának fővonalai:

  • hidat képez ég és föld között, közvetítő szerepkört is ellátva

  • három szívcsakra megnyitás, összehangoltsága (fizikai-zöld, felsőbbrendű-rózsaszín, isteni-arany)

  • teret nyit, hogy saját léttengelyeden „átjárást” biztosítson a részeidnek, részeid közötti energiaáramlásnak, -cserének, minden szintednek

  • célzott irányítással fogadja, „tereli” a megatroni fényt

  • megnyitja a szívlángok közül a Bölcsesség lángját, sugarát

  • segít egyesíteni a Belső Nő esszenciával a lángot

  • segít beföldelni saját Belső központodba az egyesített jelenlétet

  • a kristály tovább hordása -érdemes egész nap- számodra szükséges feladatokat lát el, mint pl. sejtszintű átfényesítés, hibernálása olyan blokkoknak, melyek most akadályoznak, folyamatos földelés az adott pillanat szintjének megfelelően, stb. Egyénileg változó.

Láthatóvá vált, hogy igencsak fontos és többszintű feladatot lát el.

Most önmagaddal foglalkozol és nem Segítők tönkelegét hívod meg. Te, TI, mint részeid és a kristály. A háttérben a Segítők úgyis annak megfelelően kötögetik be a szálaidat, amilyen a reakciód és integrálásod, azonban főszerepet NEM játszanak most.

Általános tapasztalás:

Nem lélekrész, megfelelés, identitás, stb. jön elő, hanem egyfajta ESSZENCIAKÉNT, amely multidimnezionális szinten jár át, épül, integrálódik be. Nem ölt alakzati formát, nem kell látnod, csupán érezned. Saját Forrásod esszenciája ez, melyet most előhívtál. Lassan indul el először a közeli részeid, identitásaid, aspektusaidat járatja át, amikkel vagy.

Első lépésenként felsőbb szintjeid bukkannak fel, hiszen megnyitjátok a multidimnezionális áramlást a tengelyed vonalán (szintrészek jelenléte: amire tudatosságod, jogosultságod engedi).

Előhívod a Belső Nőt, Női esszenciát.

Mindeközben látni fogod, hogy a Kristály előhívja a Bölcsesség sugarát. Együtt is hívhatjátok. Csodálatos aranyfényű esszencia ez. A Bölcsesség sugara átjárja, feltölti a Női esszenciát, hogy egyesítve találják meg részeidet.

Együttesen lassan „megtalálja” minden hozzáférhető részedet és átjárja. Mi több szinte belé kúszik, hogy integráltan maradjon jelen. Mind inkább integrálod, annál többet tudhatsz magadénak.

Másik érdekessége, hogy nemcsak fenti szintjeidet járja át, hiszen a földi identitásaid vannak legközelebb hozzád, ezért azokkal kezdi. Amikor egy identitásoddal táncba kezd, akkor megjelenhet alakzati kivetülés, ami az részed kivetülése nem az esszenciáé. Több órán át folytatódik ez, hiszen sok részed van. Nem kell végig ülnöd, ám érdemes figyelned a nap során. Köztes munkaként bármi jöhet, amire szükséged van.

 

BE és le földelés: nagyon fontos a különbség. Az ember általában leföldeli, horgonyozza az adott munkát, hogy itt a földön jelen legyen számára, lehetőleg integrálva. Azonban ideje a saját Forrásodból dolgozni. Itt most azzal dolgozol. Ahogyan előhívod a Belső Nőt, vissza is csatolod az egyesített formát. És utána lehorgonyzod. Ezzel egy pluszt teszel saját magadnak. Ne feledd: először a saját belsődbe vissza és utána le.

 

Gyakorlat, meditáció:

Rakd szívedre a Kristályt. (Én egyszerűen a melltartóba rakom ott egész nap el lehet) Hangolódj vele össze, adj neki időt, hogy megnyissa szívcsakráid kötegét, nyílt átjárást, hidat létrehozni a tengelyeden. Köszöntsd a Felsőbb-szintű részeidet vagy amelyik megjelenik, mert Ő irányítja a munkát. Lehet, hogy Felsőbb Léted (Akiből, mint lélekrész vagy, leszülettél. „Nagylélek”) jön el.

Keresd meg belső központod, Forrásod. Kérlek itt ne kutakodj, ne vizualizálj. Belsőből dolgozz. Egyszerűen tud, hogy ott a fókuszod, hogy megvan. Ne erőlködj, mert erőből és fejből nem érsz el célt.

Ezután érzeni fogod, hogy mikor hívhatod a Belső Nőt. Lassan olvasd, hogy érezd, ne siess. Meditatív formában menj tovább.

 

„Vagyok, Aki Vagyok nevében

Szólítom, előhívom a Belső Nőt, a Belső Női esszenciámat,

hogy Itt és Most egyesítse magát a

Bölcsesség arany sugarával, melyet most szintén előhívok szívem tárházából,

hogy járja át, épüljön be minden részembe, identitásomba, aspektusomba,

hogy mostantól Belső Női mivoltommal is jelen legyek

a lehető legmagasabb szinten, folytonosan növekedve, bölcsességben.

Kérem IstenAnyát, hogy támogassa a folyamatot és,

hogy feltérképezzem önmagamat nőiességemben.

Jelen Vagyok Belső Női erőmmel, fényemmel, bölcsességemmel.

Köszönöm”

Ámen

 

Hagyj időt a folyamat megélésére. Szintúgy érezni fogod, hogy mikor jött el az ideje, hogy a Belső központodba beföldeld saját magadat.

NEM leföldelni! Ne földeld ki addig, ameddig nincsen meg benned az egyesített jelenlét. Ha szükségét érzed, szólj szintednek, aki jött, hogy segítsen.

Ha ez megvan figyeld kapsz e másik feladatot esetleg.

A végén szükséges lehorgonyoznod.

Érdemes időnként újra behívni, hogy növeljünk a szintjeinkhez tartozó integritást.

Kellemes munkát, megélést!

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto