Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Kristályokkal
Kristályokkal : Karneol: a Lélek és Én összekapcsolása, felszabaditása

Karneol: a Lélek és Én összekapcsolása, felszabaditása

karneol

Jelen cél: a lélek elindítása „lefelé”, azaz leképződése fizikai síkra, hogy minél teljesebb körű megnyilvánulása legyen a hétköznapi életben, ezáltal a lélek felszabadítása a feszültség, fáradtság, stb. alól történik meg.


2 eset van leírva.

A felső csakrákon át lettek levezetve a szükséges önazonosulási kódok, bár ennél kicsit több, mert ezt egybe kötötték a krisztusi mintákkal, mint gyógyító.
 

Lássuk:

  • Először is a karneol itt egy olyan védelmi rendszert lát el, hogy tisztán áramoljon be az illető számára szükséges információ, melyet a saját Felsőbb Léte és részei által kap meg. Mint egy levédett gyógycsatorna működik ebben az esetben. A koronán keresztül folyamatos az áramlás.

  • E "csatorna szerű állapotban" az agyat belülről is körbefogja a karneol. Körbeveszi saját narancsos sugarával, mint tudatosság, tudat, energiája, ez ugye egyezik a beáramló információval. Így jelenik meg a következő lépés.

  • Az agy, tudati strukturális szerkezetét fogja össze, mely tárolja a dolgainkat. Mint egy könyvespolc. E térbe áramlik be az információ és kerül a helyére, mert a karneol az utasításnak megfelelően elrendezi.

    Nemcsak az információt szállítja, hanem helyre rakja a széthullást, köt, von el..........mindent csinál. Helyre állítja a tudati struktúrát, bekapcsolja , ami nincsen.

  • A CITRIN is bekapcsolódott, mert a felsőbb részeinkkel van összhangban és érdemes a Krisztus-tudat csakrára (a térd és a gyökércsakra közötti távolság a korona felett, aranyszínű) tenni egyet, hogy a felsőbb részek az önazonosulási kódjainkat átküldjék rajta, illetve a föld csakrához is a léttengelyen (Kb. 20cm-el a talpunk alatt középen), hogy minden szinten történjen egy horgonyzása is a léleknek. Áthassa az információ minden szintünket.
     

Muszáj volt azonnal kipróbálnom és megnéznem mit csinál. Csak néhány érdekességét emel ki, mert a többi személyes megélés.

Először is nagyon éhes lettem azonnal, erős energia volt jelen.

Azt láttam, éreztem, hogy megfogja az agyam, azaz itt a tudati struktúrám helyét, ami benne (is van) és kiemeli. Agyatlan lettem:) Felemelte a saját tudati tartományát, majd az enyémet is ahhoz, amivel nekem az aktualitásnak megfelelően kell dolgozni most. Információ áramlás kezdődött meg, és mintha az agy-tudat, könyvtár lenne és így kapja meg az ember a szükséges infókat. Ezután még magasabbra emelte fel, az Atyai tudatossághoz. Itt egy „kis” örvény keletkezett most onnan indul ki minden. A saját részeim megjelentek és az Istennői segítők is bejöttek a kristályba. (Itt mindenkinek más jön be, ami a dolga)

Felsőbb léteimmel-részeimmel kommunikálnak össze és persze a Karneollal és máris jönnek a fontosabb kódok. Itt egy oda-vissza áramlás indul meg, mert ugye nem minden való oda. Van, amit ideje kiszedni, csak remélni merem, hogy a hülyeséget is kiszívják:)))

Nálam most a női energiák is erősödnek. Karneol egy közvetítő.
Egyre magasabb tartományba visz fel, nagyon finom, lágy rezgések vannak. Különösen tetszik, hogy nem a mélyvízibe dob be, hanem felvisz fokozatosan, ahogyan készen vagyok, állok, mert ugye a szokásos folyamat, hogy megindul az Ég és zúdul le minden. Most innen megyünk fel. Igazán kiveszi az ember a munkából belőle a részét és nem csak odatolja magát és lesz, ami lesz. Felkészít, ad, visz, figyel rám..........és mosolyog a kristály. Tetszik neki, hogy tetszik nekem:)))

A többi az én dolgom megélésem. E két példa is mutatja, hogy alap ugyanúgy működik, a munka más csupán. Fontosnak találom, hogy beszélje meg a kristállyal és segítőkkel a lehetséges munkát az ember, különben képesek más aktualitással is foglalkozni. Itt a Léleknek adunk teret.

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto