Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Kristályokkal
Kristályokkal : Karneol: a Lélek és Én összekapcsolása, felszabaditása

Karneol: a Lélek és Én összekapcsolása, felszabaditása

karneol

Jelen cél: a lélek elindítása „lefelé”, azaz leképződése fizikai síkra, hogy minél teljesebb körű megnyilvánulása legyen a hétköznapi életben, ezáltal a lélek felszabadítása a feszültség, fáradtság, stb. alól történik meg.


2 eset van leírva.

A felső csakrákon át lettek levezetve a szükséges önazonosulási kódok, bár ennél kicsit több, mert ezt egybe kötötték a krisztusi mintákkal, mint gyógyító.
 

Lássuk:

  • Először is a karneol itt egy olyan védelmi rendszert lát el, hogy tisztán áramoljon be az illető számára szükséges információ, melyet a saját Felsőbb Léte és részei által kap meg. Mint egy levédett gyógycsatorna működik ebben az esetben. A koronán keresztül folyamatos az áramlás.

  • E "csatorna szerű állapotban" az agyat belülről is körbefogja a karneol. Körbeveszi saját narancsos sugarával, mint tudatosság, tudat, energiája, ez ugye egyezik a beáramló információval. Így jelenik meg a következő lépés.

  • Az agy, tudati strukturális szerkezetét fogja össze, mely tárolja a dolgainkat. Mint egy könyvespolc. E térbe áramlik be az információ és kerül a helyére, mert a karneol az utasításnak megfelelően elrendezi.

    Nemcsak az információt szállítja, hanem helyre rakja a széthullást, köt, von el..........mindent csinál. Helyre állítja a tudati struktúrát, bekapcsolja , ami nincsen.

  • A CITRIN is bekapcsolódott, mert a felsőbb részeinkkel van összhangban és érdemes a Krisztus-tudat csakrára (a térd és a gyökércsakra közötti távolság a korona felett, aranyszínű) tenni egyet, hogy a felsőbb részek az önazonosulási kódjainkat átküldjék rajta, illetve a föld csakrához is a léttengelyen (Kb. 20cm-el a talpunk alatt középen), hogy minden szinten történjen egy horgonyzása is a léleknek. Áthassa az információ minden szintünket.
     

Muszáj volt azonnal kipróbálnom és megnéznem mit csinál. Csak néhány érdekességét emel ki, mert a többi személyes megélés.

Először is nagyon éhes lettem azonnal, erős energia volt jelen.

Azt láttam, éreztem, hogy megfogja az agyam, azaz itt a tudati struktúrám helyét, ami benne (is van) és kiemeli. Agyatlan lettem:) Felemelte a saját tudati tartományát, majd az enyémet is ahhoz, amivel nekem az aktualitásnak megfelelően kell dolgozni most. Információ áramlás kezdődött meg, és mintha az agy-tudat, könyvtár lenne és így kapja meg az ember a szükséges infókat. Ezután még magasabbra emelte fel, az Atyai tudatossághoz. Itt egy „kis” örvény keletkezett most onnan indul ki minden. A saját részeim megjelentek és az Istennői segítők is bejöttek a kristályba. (Itt mindenkinek más jön be, ami a dolga)

Felsőbb léteimmel-részeimmel kommunikálnak össze és persze a Karneollal és máris jönnek a fontosabb kódok. Itt egy oda-vissza áramlás indul meg, mert ugye nem minden való oda. Van, amit ideje kiszedni, csak remélni merem, hogy a hülyeséget is kiszívják:)))

Nálam most a női energiák is erősödnek. Karneol egy közvetítő.
Egyre magasabb tartományba visz fel, nagyon finom, lágy rezgések vannak. Különösen tetszik, hogy nem a mélyvízibe dob be, hanem felvisz fokozatosan, ahogyan készen vagyok, állok, mert ugye a szokásos folyamat, hogy megindul az Ég és zúdul le minden. Most innen megyünk fel. Igazán kiveszi az ember a munkából belőle a részét és nem csak odatolja magát és lesz, ami lesz. Felkészít, ad, visz, figyel rám..........és mosolyog a kristály. Tetszik neki, hogy tetszik nekem:)))

A többi az én dolgom megélésem. E két példa is mutatja, hogy alap ugyanúgy működik, a munka más csupán. Fontosnak találom, hogy beszélje meg a kristállyal és segítőkkel a lehetséges munkát az ember, különben képesek más aktualitással is foglalkozni. Itt a Léleknek adunk teret.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!