Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Kristályokkal
Kristályokkal : Aragonit: Felső szintű angyali tartományba történő visszacsatolódás

Aragonit: Felső szintű angyali tartományba történő visszacsatolódás

aragonit

Célirány:Felső szintű angyali tartományomhoz való fel-visszacsatolás, reménytelenség feltétel nélküli elengedése visszatekintés nélkül.

Javallott:

  • Felcsatolódásra, ha idő van.

  • Visszacsatolás. Ha valaki lecsatolódott, -akár az alsóbb, akár a felsőbb angyali tartományából -bármi megélése folytán. Pl. Belső érzelmi konfliktus vagy bármely hétköznapi helyzetben történő harmónia elvesztése.

  • Egyensúlytalanság, amikor elveszíted Önmagad.

  • És bármi egyéb, amikor nem tudod fenntartani a megfelelő aspektusodat.

 


Igen érdekes tapasztalat volt számomra több szempontból is.

A kristályt a kezembe fogtam, ami azonnal áthatotta az egész rendszerem és testemet is. Persze már előre összedolgozott segítőimmel, így tudta mi vár rá :)

A fontosabb kapcsolódási pontokra egyszerre ment rá. Segítőm jelezte, koronacsakrámat nyissam meg. Ez volt az első azonnali pont, mert segített ebben is. Behatolt a belsőmbe és belülről közelítette meg a szívcsakráimat és ugyanakkor a szemeim voltak a célpontjai. Követtem az útmutatásokat.

Lényeges részeket emelem ki, a többi igen személyes.

Szemeim azonnal viszketni kezdtek, de nagyon erősen és égni, csípni is. Közben megjött a szükséges Égi energia is.

Éreztem, ahogyan összekapcsolódik az Aragonittal. Kicsit belépett kisegítőnek éteri energiában Mézkalcit is pár percre. Éreztem, láttam a saját belsőmbe más aspektusaimat, megfelelésem.

Hirtelen a kristály erőteljesen lenyomott, a földelésemet oly mértékben megerősítve, amit még nem éreztem eddig. Meglepődtem: „miért fekszik rám és nyom le?”. Durván húzódtam egyre lejjebb és nyomódtam az ágyban is. A kristály lefogott.

A Segítőm, kihívta, kiszólította belőlem azt a részem, megfelelésem aki jelen fejlődési szakaszomban vagyok és egy ok folytán elnyomódott. Előjött és elkezdett „leszakadni” rólam. A földelési zsinórom még inkább meg lett erősítve, majd erős szakadást éreztem, majdnem fájt, persze ez másfajta fájdalom. Majd kihatott az érzés mindenemre. Ekkor a testemben is megindult, elkezdett emelkedni felfelé ez a részem egy jó db-ig. A szálak amik fogták elszakadtak. Ekkor fentről is becsatolódott még inkább az Égi energia és nagyon erős szédülésben kezdtem. Láttam és persze felvilágosítottak, hogy mi történik. A megfelelő tér-időbe csatolták a részem és annak megfelelően földelték be úgy, hogy ne az egyensúlytalanság által felszínre hozott alacsony szintű aspektusom legyen felül, hanem fordítva, a magas fogja magában, mint a dimenzióknál, az magasabb hordja magában a kisebbet. És, hogy manifesztálódjon az kiszólított részem.

A kristály is lassan elengedett. Majd jött a különféle aspektusok megnyugtatása, mert bár az alacsonyabb tudta valahol mi készül ellen, de...............megtörtént az elfogadás.

Ekkor a következő, hogy a visszacsatolásra és annak manifesztációjára van 40 napom.

Emésztettem, majd ezután a kristály újra a szemeimre hatott, igen erősen. Megint felerősödött a viszketés és csípő érzés. Megkérdeztem tőle miért van ez most. „Visszatekintés ellen, hogy feltétel nélkül tudjad elengedni azt a fajta reménytelenséget, és hozzá a látásmódot, amit mellesleg a szívedben is oldok”.

Később láttam, ahogyan ez a reménytelenség látásmódjának blokkjait zúzza szét.

Ezután csak hagyni kellett és leskelődni mi is történik menet közben. A többi 39 nap az enyém :) Végül a szívemre raktam az Aragonitot, hagy dolgozzon. Bele is aludtam. Ébredés óta már most nagyon másképpen érzem magam. :)

 

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!