Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Kristályokkal
Kristályokkal : Aragonit: Felső szintű angyali tartományba történő visszacsatolódás

Aragonit: Felső szintű angyali tartományba történő visszacsatolódás

aragonit

Célirány:Felső szintű angyali tartományomhoz való fel-visszacsatolás, reménytelenség feltétel nélküli elengedése visszatekintés nélkül.

Javallott:

  • Felcsatolódásra, ha idő van.

  • Visszacsatolás. Ha valaki lecsatolódott, -akár az alsóbb, akár a felsőbb angyali tartományából -bármi megélése folytán. Pl. Belső érzelmi konfliktus vagy bármely hétköznapi helyzetben történő harmónia elvesztése.

  • Egyensúlytalanság, amikor elveszíted Önmagad.

  • És bármi egyéb, amikor nem tudod fenntartani a megfelelő aspektusodat.

 


Igen érdekes tapasztalat volt számomra több szempontból is.

A kristályt a kezembe fogtam, ami azonnal áthatotta az egész rendszerem és testemet is. Persze már előre összedolgozott segítőimmel, így tudta mi vár rá :)

A fontosabb kapcsolódási pontokra egyszerre ment rá. Segítőm jelezte, koronacsakrámat nyissam meg. Ez volt az első azonnali pont, mert segített ebben is. Behatolt a belsőmbe és belülről közelítette meg a szívcsakráimat és ugyanakkor a szemeim voltak a célpontjai. Követtem az útmutatásokat.

Lényeges részeket emelem ki, a többi igen személyes.

Szemeim azonnal viszketni kezdtek, de nagyon erősen és égni, csípni is. Közben megjött a szükséges Égi energia is.

Éreztem, ahogyan összekapcsolódik az Aragonittal. Kicsit belépett kisegítőnek éteri energiában Mézkalcit is pár percre. Éreztem, láttam a saját belsőmbe más aspektusaimat, megfelelésem.

Hirtelen a kristály erőteljesen lenyomott, a földelésemet oly mértékben megerősítve, amit még nem éreztem eddig. Meglepődtem: „miért fekszik rám és nyom le?”. Durván húzódtam egyre lejjebb és nyomódtam az ágyban is. A kristály lefogott.

A Segítőm, kihívta, kiszólította belőlem azt a részem, megfelelésem aki jelen fejlődési szakaszomban vagyok és egy ok folytán elnyomódott. Előjött és elkezdett „leszakadni” rólam. A földelési zsinórom még inkább meg lett erősítve, majd erős szakadást éreztem, majdnem fájt, persze ez másfajta fájdalom. Majd kihatott az érzés mindenemre. Ekkor a testemben is megindult, elkezdett emelkedni felfelé ez a részem egy jó db-ig. A szálak amik fogták elszakadtak. Ekkor fentről is becsatolódott még inkább az Égi energia és nagyon erős szédülésben kezdtem. Láttam és persze felvilágosítottak, hogy mi történik. A megfelelő tér-időbe csatolták a részem és annak megfelelően földelték be úgy, hogy ne az egyensúlytalanság által felszínre hozott alacsony szintű aspektusom legyen felül, hanem fordítva, a magas fogja magában, mint a dimenzióknál, az magasabb hordja magában a kisebbet. És, hogy manifesztálódjon az kiszólított részem.

A kristály is lassan elengedett. Majd jött a különféle aspektusok megnyugtatása, mert bár az alacsonyabb tudta valahol mi készül ellen, de...............megtörtént az elfogadás.

Ekkor a következő, hogy a visszacsatolásra és annak manifesztációjára van 40 napom.

Emésztettem, majd ezután a kristály újra a szemeimre hatott, igen erősen. Megint felerősödött a viszketés és csípő érzés. Megkérdeztem tőle miért van ez most. „Visszatekintés ellen, hogy feltétel nélkül tudjad elengedni azt a fajta reménytelenséget, és hozzá a látásmódot, amit mellesleg a szívedben is oldok”.

Később láttam, ahogyan ez a reménytelenség látásmódjának blokkjait zúzza szét.

Ezután csak hagyni kellett és leskelődni mi is történik menet közben. A többi 39 nap az enyém :) Végül a szívemre raktam az Aragonitot, hagy dolgozzon. Bele is aludtam. Ébredés óta már most nagyon másképpen érzem magam. :)

 

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto