Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Kristályokkal
Kristályokkal : Kék obszidián

Kék obszidián

kék obszidián

Javallat:

  • Menses görcsök, mint karmikusan kiható oldása is,

  • nőiség,------------férfiaknak is!!!

  • és egyéb tisztítások, fájdalomcsillapítás.

 

 


Menses görcs:

A kék obszidián hasra rakva akkor, ha éppen görcsöl (nem görcsoldó után!), átnézi, felszámolja azokat az okokat, melyek itt leragadtak és akadályoznak. A görcsök többnyire félelemekhez, reménytelenség valamiben, elengedések, továbblépési hiányoktól, hasonlatos dolgokhoz kapcsolódik és egymásra pakolódnak akár életciklusok óta is.

A kék obszidián finoman, de erőteljesen behatol, majd mélyére megy az elváltozásnak. Ilyenkor a görcs felerősödik, van, hogy nagyon is. Ha meditatívan figyeled a kristályt akkor láthatod, amint és ahogyan az energiahullámok széttörik a megkeményedett blokkokat, majd elindítja az áramlást, ezzel letisztulva és feloldva az okot.

Ami még fontosabb, hogy elmondja miért alakult ki, illetve akár hány életre építed, hányra hat ki, stb. Az információ jöhet hallás, látás, intuíció, érzés, bármi által.

A munka utána görcs annak fejében szűnik meg, hogy mennyi blokkot kell oldani és mennyit bírsz el, mennyit akarsz elengedni. Jómagam szándékosan reggel, délben, este leültem vele és már reggel jeleztem neki a szándékomat. 3 nehéz okot dolgoztunk fel, ami előző életekben is jelen volt, de ez élet erősen ráépített. Azóta nem görcsölök!

Érdemes dolgozni vele és időt szánni rá.

Megjegy. Ha fejedre rakod a hasad után, akkor a hormonokra is hat, ezért a fejfájást is csillapítani tudja, ill. az oldás közben ez is felerősödhet.

 

Nőiség:

Saját és csapatom tapasztalata, hogy a kék obszidián igen erős női jelenléttel képes jelen lenne, ill. akár Anyai minőséget is lehozva, vagy saját felsőbb, legfelsőbb női létünket is önmagában tudja hordani.

(Ezzel saját fejlődését is támogatja, bár minden kristályra,minden esetre igaz)

A Segítőddel, Felsőbbrendű Éneddel és a Kristállyal természeten érdemes összekommunikálni, hogy mit hordozzon, illetve szabadon tudjon mozogni női aspektusaid között. Ezzel bármikor tud segíteni, támogatni, mind célirányosan, mind amikor csak szükséged van megerősítésre. Itt nemcsak, mint nőt értem, hanem A NŐ-t.

A NŐI lélek többől áll, mint általános nőiség, női energiák. Amik, Akik vagyunk belül. Egy Nőnek a női léte tud adni megfelelő igazolást, erősítést, magabiztosságot, szépséget, szépség érzést, bármit, AMI NŐ!!! Egy nő nem tud teljes igazolást szerezni férfi energiák által még akkor sem ha Felsőbb Létként férfiből születette le most, min nő.

Érdemes akár csak esténként a kezünkbe venni és szólni neki, hogy babusgasson nőiségünkben. Szinte azonnal érzed, ahogyan egy finom női energia áthat, körbefon, majd néhány perc alatt érezni a kezded a sajátodat!!! Nem az a célja és dolga a kristálynak, hogy helyetted dolgozzon illetve mankód legyen, hanem hogy saját lényegi mivoltodtól elő tud hozni önmagad részeit és meg is tud tartani. Ilyenkor megfigyelheted, hogy mint nő miképpen vagy jelen lényedben: komolyabb, határozott, lágy meleg, kedvesebb, anya, bölcs, selymes, bohókás, stb. Önmegismeréshez segít.

 

Férfiaknak!!!

Mindkét nemben megvan az egyensúly a férfi és női energiák között. Amikor ez megbomlik egy nő lehet férfia-akarati, a férfi meg nőies megnyilvánulású. Továbbá tapasztaltam, hogy a férfiak nehezen viselik, fogadják el, ha lunáris férfiak. Felhozok egy ismertebb személyt példának: Gabriellt Arkangyal. Talán van valami gond a lunáris megnyilvánulásával? Szerintem cseppet sem! Megmutatja a férfilétnek egy másik aspektusát.

A kék obszidián, mivel ugye a saját női aspektusainkat tudja áramoltatni, kiválóan tud alkalmazkodni a férfi területhez is, amikor egyensúlyt teremt, illetve megismerteti a férfi saját női aspektusaival, és főleg elfogadtatja, hogy végre önmagává tudjon válni az illető személy.

Citrinnel kombinálva csodákra képesek.

 

Tisztítás:

Másik tapasztalatom, hogy a szivárványfrekvencia szinte összes frekvenciájával egyszerre ölel át, amikor megtisztít, így azonnal kitudja választani a szükséges hullámot. Nem mindegyik kristály tudja ezt, hiszen nem rendelkezik a szivárvány minden tartományával. Így azok melyek igen, több lépést is tudnak egyszerre tenni és több területet megérinteni célirányosan. Képzeld csak el, hogy pl. az asztráltested hány színfrekvenciából áll. Rengetegből! Egy pillanat alatt feltérképezi és máris adja a szükséges impulzust. Nemcsak a fizikai testet, energiarendszert hatja át, hanem a felsőbb szintekét is, főleg ha kérjük.

Azért hangsúlyozom ki ennyire ezt a kérdést, mert ugye a kristályok el tudnak vonni sok minden szennyet, akadályt tőlünk, azonban létkódjukban van, hogy hordozzák a mi azonosulási mintáinkat és automatikusan dolgoznak is velük, velünk és célirányosan viszik be amit kell. Több lépés egyszerre, mint mindig!

 

Fájdalomcsillapító:

Megvallom, amikor egy erős, migrénes fejfájásom van, nem szívesen nézelődők meg kérdezősködöm, csak hasson valami. A kék obszidián ennek is sok esetben meg tud felelni. Továbbá minden egyéb jellegű fájdalom kiegyensúlyozására is alkalmas: térd, hát, kéz, stb.

Javaslom: tedd oda ha pl. térd, vagy a kristályt lassan húzogasd a területen, vagy kérj meg más, pl. hát, derék. Meg fog állni, ott ahol a probléma van, illetve oldja az egész területet. Sokszor ott van a gond, ahol nem is gondoljuk, mert csupán a kisugárzást érzékeljük csak.

 

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto