Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Kristályokkal
Kristályokkal : Fekete kalcit

Fekete kalcit

fekete kalcit

 

  • Mélyebb tisztulás-oldás, tisztítás, mint polipok, elzáródások, stb.

  • földelés,

  • Léttengely,

  • védelem

 

Ez a kristály hasonlatos a rózsakvarchoz olyan értelemben, hogy bátran feláldozza magát, ha kell.

Érdekesség: Bár a Herkimer Gyémántot nevezik még Máramarosi Gyémántnak, a fekete kalcitot is sokan ide sorolják. Gyémánt fényűnek is nevezik,ami viszont látható külsőleg is. Szivárványfrekvencia, az biztos.


Az én fekete kalcitom igen személyes kristályommá vált, ezáltal extra dolgokat is kivitelez, azonban most kiragadok néhány alap funkciót, amire képes és amire bárkinél tudom használni.

 

Mivel szivárványfrekvencia minden tartománya benne van, ne lepődj meg ha munkája során hirtelen sok színűségében kezd el pompázni. Sokakat meglep, főleg, hogy erőteljesen arannyal és fehérrel dolgozik még.

 

Mélyebb tisztulás-oldás:

A fekete kalcit csodálatos látványt nyújt, amikor aranyszínű fényszálakat bocsát ki magából, mellyel körbefogja az előtte feltérképezett terülten történő szükséges eltávolítást. Miért eltávolítást? Azért, mert nem pusztán általános tisztítást végez az energiarendszeren, hanem pl. megkeresi az érzelmi és egyéb polipokat, élzáródasókat, megkövesedéseket, stb. Ezeket fogja közre és távolítja el. Ha a polip élő akkor érződik egy kellemetlen érzés, hiszen az a „dög” kapaszkodik beléd. Ilyenkor érezd belül a döntést, hogy elengeded. Mondhatod is megerősítve magad. Ha fehér polippal találkozol tud, hogy azt is elviszi, ha lehet-kivéve ha dolgod van vele még. A fehéret Te hoztad létre halogatás és egyéb kikerülési okokkal valami alól -indokkal.

A megkövesedést szétzúzza. Érdemes hangként hallgatni a frekvenciák ütközését.

Szívre rakva érdemes szólni neki és Felettes Énednek, hogy teljes tisztítást, oldást kérsz és akkor, mint főkristály dominál és lehív éteri kristályokat is, melyek már-vagy nincsenek a földön. Új élmény és ismeretség.

Általános tisztulásként is hívhatod. Körbe ölel, átjár, lemos, stb.

Külön kiemelem az éteri meridiánok tisztítását, arra is kiváló. Bőr betegségekre különösen, mert sokszor azokban a pályákban van az elakadás kezdete.

Eltávolít, magába szív bármilyen nem jogosult szennyet, éterből, másoktól összeszedett éteri lárvákat, vírust, stb.

 

Földelés:

Igen erős földeléssel bír. Nemcsak általánosan, hanem jól mozog a tér-időkben, vagy saját fejlődésnek megfelelően képes az embert alacsonyabb, asztrális síkjairól kiföldelni un. tanszerkezetének megfelelően.

Léttengely:

Itt bekapcsolóm ezt a kört is, mert a fejlődési tanszerkezetnek mintái itt is felvonulnak és ezért érdemes a fekete kalcitot a talp alatt kb. 20 cm-re lévő földelőcsakrára rakni középre vagy lejjebb a Léttengelyre. Lényege, hogy a tengelyen legyen. Saját strukturális elrendeződésünknek megfelelően fog munkálkodni. (Látjuk, hogy igazán mátrix szintig behatol.)

A Léttengely tisztítási munkálatait is tudja végezni. Hagyj neki időt, sok a munka itt, ezért érdemes akár éjjel az ágy végébe rakni.

 

Védelem:

Saját tapasztalatomra hagyatkozva tudom, hogyha érzelmi nehézségeim jönnek elő, már előre látja, illetve bármi olyan dolgot, ami kibillent az egyensúlyból. Azonnal jelzi erősen és ha kézbe fogom, szívre teszem vagy csak zsebbe rakom, máris körbefon és védelemmel, nyugtatással lát el. A másik, amikor palástot rak saját energiáiból az emberre. Ezzel valahol úgymond láthatatlanná is teszi az illetőt a káros hatások. Érzelmi szintre igyekszik lecsendesíteni bennünket, kontrollálni bennünket hiszen, mint ember hamar felhúzzuk magunkat bármin.

Emberi, asztrális, éteri támadások ellen is kiváló.

 

 

Még nincs hozzászólás.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto