Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Esettanulmányok tanfolyamokról
Esettanulmányok tanfolyamokról : 2

2

KTGY Háziból  való.

 


Földelő

Labradorit

stabilitás, egyensúly, gyökeret verni

Megnyitja a saját könyvtárait,tudását, imaginnációját, stb. mondanám szintjei között de még csak lent nála, benne. Az egész léttengelykét áthatja.

Boka

Heliotrop

egyensúly, harmóniába kerülni önmagammal

Agilitás, előkészíti a terepet a felsőbb lényegnek és a többi kristálynak is.

1.Térd

balra-le

Rózsakvarc

egyensúly, szeretet, elfogadás, megbocsátás

Anyagi síkjára leképzett leferdített intuíciós képességeit rendezi-ferdeség

Anyától jövő leáradás

Amiket irsz az is anyai minőségben értendő , és mint saját anyai megközelítéseként is. Elsősorban önmagát erősíti meg, miközben a rózsa gyengédség és szeretet által emlékezteti, amikor még fentről, lefelé jött és felszentelte magát a földi jelenlétére, munkásságára.

Ezzel a félelmeit is csillapítja és ezáltal erősítené meg önmagát.

2.Gyökér

Ónix

 

 

 

 

 

 

 

 

Hegyikristály

bizonytalanság

biztosan jól érzem?

biztosan jól gondolom?

Jobb lábon fut végig lefelé, erő, stabilitás, férfi energia-erő, biztonság, biztonságérzet adva neki. Érdemes használni máskor is e célra, mert belesimul, nem simán, hanem integrált kapcsolatot kezd, hogy támogassa. Léttengelyen keresztül is osztja ezt a támogató erőt.

egyensúly, stabilitás, nyugalom, biztonság

Öröm, öröm, öröm, felsőbb énje is csatlakozik a kristály által, amit leírtál, annak hangsúlyt adjon és öröm érzettel társítja, hogy a félelmeket oszlassa ezzel is.

Ónix mellé, utána is kiváló, mert erősíti az onix támogató, erejét, ill. nőiként van jelen, ezt a részt is egyensúlyba rakja.

3.Szex

Tigrisszem

a nőiesség elfojtása

Egészségügyi problémákra. Előző létekből hozott anyai mintákat oszlat, szét és azok kapcsolódási pontjait , mint ok-okozati keletkezések és kihatások. Kezdeti szakaszába lépett a nyitásnak és ezek blokkjait is oldani kezdi.

 

4. Napfonat

Citrin

félelem, útkeresés

Jobb agyféltekét hangsúlyozza ki, hogy ezzel előkészítse a további feladataink megoldását oly módon, hogy előhozza ezen feladatok (tendenciáink megfelelően) megoldási szándékát

5. Szív

Jáde

szívből jövő, feltétel nélküli szeretet

Közvetíti a kapcsolódás pontjait önmaga felé, tükröződéseket mutat, ismerje fel mibenlétét, saját magát, stb. Hasonló,mint egy önmegismerés, csak itt a valóságot lássa meg önmagán belül, hogy ki ő, mire képes, kezdje feltérképezni magát.

 

 

6.Felső szív

kimaradt

Kellett volna és ide a rózsakvarc

 

7.

Csecsemő

kimaradt

Nem ártott volna, mert a jáde átmegy rajta, míg itt fehér fény úszik, kinyilatkoztatások, megbocsátások székhelye

8.Torok

Ametiszt

 

 

 

 

 

Szodalit

elfojtás, ki nem mondott szavak

Jáde erősen felhat ide, hogy megerősíti a benne végbemenő eredményeket.

Az ami már igen erősen köti össze a homlokával is, mint földi ritmika kiteljesedés, bár előbb felmérés, stb., lépéseket.

 

elfojtás, ki nem mondott félelmek

Önfeledten szárnyaljon, kiengedje a benne lévő intuíciót (szavakban is), hogy önmagával szemben és mások által halott kritikának ne engedjen, félelmek sugallatait ne hallja , vagyis ne engedjen azoknak.

9.

Homlok

Jáspis

nyitás felfelé, kitekintgetés

 

Elindítja az intuíciót tisztánlátás által, elnyomja a megalkuvást,

(nem elfelejteni az elnyomás, elfedés ideiglenesen, hogy kezdő lökést kapjon az egyén,mert mint feladat meg kell oldania és visszakapja)

Beföldeli az intuíciókat, hogy gondolattá képezze , ezzel is rendezettségé alakítja. Saját magát is beföldeli alaktalanságában. (a földelés minden szinten kell, nem azt jelenti, hogy itt lent legyek, stb., hanem hogy szintről-szintre át és lekonvertáljam a dolgokat, hogy azok alakot öltsenek, azaz megnyilvánuljanak itt lent, -általam, bennem)

gy szintről-szintre át és lekonvertáljam a dolgokat, hogy azok alakot öltsenek, azaz megnyilvánuljanak itt lent, -általam, bennem)

 

10. Korona

 

Kell, mert ezen keresztüljöhet le minden!! főleg egy nyitás. A koronacsakra még földi ritmika, nem égi, csak kapu felfelé.

11.

Magasabb

rendű korona

 

Karneol

tekintgetés, kíváncsiság felfelé, a felsőbb dimenziókban

Utat mutat az univerzumra, a kíváncsiságot ölti formában, hogy ki is mondja, mert ameddig ez hiányzik, addig nem is lesz megvalósítása. (Hang teremt anyagot)

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!