Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Esettanulmányok tanfolyamokról
Esettanulmányok tanfolyamokról : 4

4

30 éves férfi

Mentálisan és fizikálisan is kell őt gyógyítani, előhozni belőle tiszta igaz lényét, megerősíteni a hitét Önmagában és az Életben. Sokat beszélgetni vele arról, miről is szól az élet, és h Isten azért teremtett minket és küldött/engedett a Földre, h boldogságban és örömben éljünk meg minden egyes pillanatot.

1.kezelés


 

Talp- Tengely

Hematit

Erőteljes tisztítás indul el azonnal a Föld irányába, Földanya is segítségünkre van, a nehézségek kihúzása történik a lábakból.

 

Boka

Szodalit

Földel és segíti a nehézségek elengedését.

1

Térd

Tigrisszem

Helyre kell állítani egyensúlyát, Léttengelyét, hogy egyáltalán magára találjon. Nagyon erős a tisztító energia, észrevehető hatással van xy-ra és már maga az, hogy foglalkozunk vele meghatja őt, gyengéd szóbeli nyugtatásra van szükség

2

Gyökércsakra

Vörös Jáspis

Erősíti az életörömöt, és nagyon erősen forog ő is, lentebbi csakrákkal/kristályokkal összekapcsolódva rezgi ki magából a félelmeket, aggodalmakat.

3

Szex-szakrál

Narancskalcit és Sugilit

Onnan is kisöprődjenek a sötét energiák, érzelmi blokkok és ugyanakkor már rögtön ott legyen a kiegyensúlyozás, Szugilit a férfi erőt is erősíti.

4

Napfonatcsakra

Citrin

Mely erősen támogatja a tisztítást, elengedést, a fogyás beindulását, a sejteket boldogsággal tölti fel.

5

 

6

Fizikai szív

 

Felsőbb szív

Turmalin

 

Rózsakvarc

 

Rubin

Együtt, harmonizálják az egész testet és a lelket, szép érzéseket tölt a már megtisztított helyekre.

 

 

Olv.homlok

7

Csecsemőmirigy

Apatit

Nyitja a Lélekkaput, hogy ezentúl a Lélek is részt vegyen xy életében.

8

Torokcsakra

Lapis lazuli

Erőteljesen pörgeti ki a bent rekedt, ki nem mondott szavak lenyomatát, felszabadítja a szavakat, segíti a kiállást önmagáért, kapcsolódik Szugilittel és térdcsakrával, egy erő keletkezik, h önmaga egyensúlyát megteremtse és fel tudja vállalni önmagát anyukájával való kapcsolatában is, és a szeretet nyelvén ki tudja mondani saját vágyait még akkor is ha az nem egyezik anyukája elképzeléseivel, és abban is erőt ad, h meglépje a dolgokat. Citrin dolgozik a léppel is, hasi területeket ellátja bátorsággal, ezt Szugilit is segíti.

9

Homlok

Ametrin

Hogy tisztán lássa önmagát és az életét, tiszta igaz vágyait, h felismerje a mélyből felhozza, mit is szeretne valójában.

 

Közben teszünk a szívhez egy Rubint is, bátorságot töltsön a szívbe, merje megnyitni a szívet, már saját erejében bízva nem fél a sérülésektől.

10

Korona

Hegyikristály

Szivárvány erejével minden területre besegít.

Nem kell a többi főcsakrára most.

 

 

 

 

A következő alkalommal már a felsőbb Ének felé nyitogatunk – jelenleg a csecsemőmirigynél lévő Apatit és a szívcsakrák kristályai biztosítják a lélekkapcsolatot. Hatalmas megkönnyebbülést és felszabadulást érez xy, helyreáll az egyensúlya, örömmel beszél arról, hogy van remény és izgatott a jövőt illetően, érzi, h minden rendben van.

 

 

 

A kristályok még dolgoznak, már levehetjük a Szugilitet és csak a Narancs Kalcit marad szépen elsimítja az energiákat. Lassan leáll a munka és a következő sorrendben vesszük le a kristályokat: Ametrin, Lapis Lazuli, Apatit, Turmalin, Rózsakvarc, Citrin, Vörös Jáspis, Szodalit, Hematit- a végén Hegyikristály, Rubin, Tigrisszem.

 

 

 

További kristálykezelések szükségesek.

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto