Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Esettanulmányok tanfolyamokról
Esettanulmányok tanfolyamokról : 4

4

30 éves férfi

Mentálisan és fizikálisan is kell őt gyógyítani, előhozni belőle tiszta igaz lényét, megerősíteni a hitét Önmagában és az Életben. Sokat beszélgetni vele arról, miről is szól az élet, és h Isten azért teremtett minket és küldött/engedett a Földre, h boldogságban és örömben éljünk meg minden egyes pillanatot.

1.kezelés


 

Talp- Tengely

Hematit

Erőteljes tisztítás indul el azonnal a Föld irányába, Földanya is segítségünkre van, a nehézségek kihúzása történik a lábakból.

 

Boka

Szodalit

Földel és segíti a nehézségek elengedését.

1

Térd

Tigrisszem

Helyre kell állítani egyensúlyát, Léttengelyét, hogy egyáltalán magára találjon. Nagyon erős a tisztító energia, észrevehető hatással van xy-ra és már maga az, hogy foglalkozunk vele meghatja őt, gyengéd szóbeli nyugtatásra van szükség

2

Gyökércsakra

Vörös Jáspis

Erősíti az életörömöt, és nagyon erősen forog ő is, lentebbi csakrákkal/kristályokkal összekapcsolódva rezgi ki magából a félelmeket, aggodalmakat.

3

Szex-szakrál

Narancskalcit és Sugilit

Onnan is kisöprődjenek a sötét energiák, érzelmi blokkok és ugyanakkor már rögtön ott legyen a kiegyensúlyozás, Szugilit a férfi erőt is erősíti.

4

Napfonatcsakra

Citrin

Mely erősen támogatja a tisztítást, elengedést, a fogyás beindulását, a sejteket boldogsággal tölti fel.

5

 

6

Fizikai szív

 

Felsőbb szív

Turmalin

 

Rózsakvarc

 

Rubin

Együtt, harmonizálják az egész testet és a lelket, szép érzéseket tölt a már megtisztított helyekre.

 

 

Olv.homlok

7

Csecsemőmirigy

Apatit

Nyitja a Lélekkaput, hogy ezentúl a Lélek is részt vegyen xy életében.

8

Torokcsakra

Lapis lazuli

Erőteljesen pörgeti ki a bent rekedt, ki nem mondott szavak lenyomatát, felszabadítja a szavakat, segíti a kiállást önmagáért, kapcsolódik Szugilittel és térdcsakrával, egy erő keletkezik, h önmaga egyensúlyát megteremtse és fel tudja vállalni önmagát anyukájával való kapcsolatában is, és a szeretet nyelvén ki tudja mondani saját vágyait még akkor is ha az nem egyezik anyukája elképzeléseivel, és abban is erőt ad, h meglépje a dolgokat. Citrin dolgozik a léppel is, hasi területeket ellátja bátorsággal, ezt Szugilit is segíti.

9

Homlok

Ametrin

Hogy tisztán lássa önmagát és az életét, tiszta igaz vágyait, h felismerje a mélyből felhozza, mit is szeretne valójában.

 

Közben teszünk a szívhez egy Rubint is, bátorságot töltsön a szívbe, merje megnyitni a szívet, már saját erejében bízva nem fél a sérülésektől.

10

Korona

Hegyikristály

Szivárvány erejével minden területre besegít.

Nem kell a többi főcsakrára most.

 

 

 

 

A következő alkalommal már a felsőbb Ének felé nyitogatunk – jelenleg a csecsemőmirigynél lévő Apatit és a szívcsakrák kristályai biztosítják a lélekkapcsolatot. Hatalmas megkönnyebbülést és felszabadulást érez xy, helyreáll az egyensúlya, örömmel beszél arról, hogy van remény és izgatott a jövőt illetően, érzi, h minden rendben van.

 

 

 

A kristályok még dolgoznak, már levehetjük a Szugilitet és csak a Narancs Kalcit marad szépen elsimítja az energiákat. Lassan leáll a munka és a következő sorrendben vesszük le a kristályokat: Ametrin, Lapis Lazuli, Apatit, Turmalin, Rózsakvarc, Citrin, Vörös Jáspis, Szodalit, Hematit- a végén Hegyikristály, Rubin, Tigrisszem.

 

 

 

További kristálykezelések szükségesek.

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!