Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Esettanulmányok tanfolyamokról
Esettanulmányok tanfolyamokról : 6

6

2,5 éves kisfiú gennyes mandulagyulladása, 39 fok feletti láz

 


 

Talpcsakra

Szodalit

Elkezdje az egyensúly helyreállítását, és a földelést is biztosítja.

1

Térdcsakra

Obszidián

Fizikai test folyamatos tisztítása, harmonizálás a földi létezéssel, sötét energiák kimozgatása a földbe. Mindkét kristály húzza ki az alacsony rezgésű betegség energiákat a fizikai testből.

10

Korona

Hegyikristály

Most itt kell folytatni, a kvarc a szivárványfrekvenciájával mindegyik területhez azt az erőt küldi, melyre ott szükség van.

9

Homlok

Ametrin

Tisztítás a lélek irányába is és ugyanakkor a testet-sejteket tölti életerővel, napfényes energiákkal

5

 

6

Fizikai szív

 

Felsőbb szív

Smaragd, Rózsakvarc

 

Rodokrozit

Tisztítanak, erősítenek

 

 

Az édesanyával kapcsolatosan segítse a tisztítást. Anyával nagyon szoros kapcsolat, és az anya változása, fejlődése váltotta ki a torokrészeknél a tisztulást, mely jelenleg felgyülemlett energiák miatt begyulladt. A fejlődésben most a tiszta-érzékelés, -hallás fejlődése váltotta ki ezt a betegséget, mely az erős egység miatt kisfiúnál mandulagyulladást eredményezett. Anya szeretete is folyamatosan gyógyítja kisfiút.

4

Napfonatcsakra

 

 

 

 

 

Később

Borostyán

Szívcsakrák kristályaival erősen összekacsolódik. Áramlik az életerő és a gyógyító erő. Az anya felsőbb Énjéből világos kék kristályfény gyógyító ereje dolgozik.

Ezért nincs külön hozzárendelt kristály................Később

 

Emeli az életerőt, a szervezet immunrendszerét erősíti.

 

2

 

3

Gyökércsakra

 

Szex

Mochaachát

 

Narancs kalcit

A torokhoz közvetít vissza, mely erőteljesen támogatja a torokrész harmonizálását.

8

Torokcsakra

Kianit

Hegyikristály folyamatos kapcsolatban van a Kianittal, és kontrollálják, hogy meddig legyen lázas állapot, mely eléggé elhúzódik.

7

Csecsemőmirigy

Türkiz

Segíti a lázat levinni és kiegyenlít, kiegyensúlyoz

 

 

 

Karmikus próbatétel, megvan az ideje, ami alatt kitisztul, a testet kezelni kell, anyai gondoskodás, önfeláldozás szükséges. Fizikálisan az anyára tennénk ezeket a kristályokat és az ő szervezetén átmenve lehetne gyógyítani a kisfiút, valamint a már említett ragyogó kék kristályfénnyel, mely mindkettejüket átjárja minden létezésükön

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto