Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Esettanulmányok tanfolyamokról
Esettanulmányok tanfolyamokról : 8

8

Egy csakraterápiás esettanulmány közvetített szavainak bővebb lekommonikálása

 


0

Föld

Vörös jáspis

Fent-lent

 

Boka

Lapis lazuli

Kiegyenlítődés ---- Ez a lenti rendszer komplexuma a manifesztációhoz.

1

Térd

Malachit

 

Rózsakvarc

Fizikai síkon nyitja, hogy át-le tudja konvertálni mindazt a felsőbb dolgait, amit képvisel.

Egy, egységszeretet

Az itt vagyok, jelen vagyok fizikai síkon tudatosan, stb csakrája, tehát az égből, otthonról, lényemből, belsőmből lehozott dolgok megnyitása, felszabadítás, megnyilvánulása van itt. STB.

Tehát minden amiről feljebb szó lesz, azt ide lehozni, a terepet készíti elő ennek megfelelően.

2

Gyökér

Rubin

 

 

Citrin

A rubin lendületesebbé, élettel telivé teszi a munka folyamatot, belső munkamoráljába anyai szeretetet, egy egységrendeződést visz be, hogy a Cirtin munkának lásson.

F. Én tendenciáit hozza le és a kapcsolati, kapcsolódási rendeződést indított el.

Ugye itt az F.Én átveszi az irányítást a fizikai, a vitális területeken a hétköznapi éltben. Ehhez kapja meg azt a tüzet, lendületet, hogy a létrehozzon valamit, egy közeget, melyben a változtatások megtörténnek. Ugye ez a csakra fizikális félelmeket is hordja és az anyai biztonság, szeret érzet is jelen van ennek függvényében.

3

Szex

Szelenit

 

 

Citrin

Egy belső motivációt indít el, a BELSŐ lényegedből, Belső mestereddel egyetemben és felsőbb szintjeiddel köti össze és hozza le-át mindazt, ami kell most.

A citrin megerősíti ezt a komplexum munkát, mivel a F. Ént közvetíti most. Kölcsönös irányítási munkát hoznak együtt.

Érzelmi egyensúlyok, A Belső, a teremtés, a létrehozás, stb színtere. Hátul szakrális része, minden,a mi kell nekünk ebbe az elosztóba helyezkedik el és innen véglegesíti magát a fizikai síkra. A tengelyen át, ahogyan kell hozza le és köti majd össze a kreatív megnyilvánulással stb-vel.

4

Plexus

Borostyán

 

 

 

 

Herkimer Gyémánt

 

Sugilit

 

Magával hozza az elemeket, jelen esetünkben a levegő elemet erősíti fel, szél érzet is jelen van. A levegő, mint szellemiség, a tudatosság szimbolikája is, változtatást „fúj” ide: világok változását, vagyis készülj fel egy emelkedésre, egy másfajta szemléletmód változásra, ami új valóságodat teremti meg.

Herkimer megindítja ehhez a változáshoz szükséges pólusváltozásokat.

 

Elsődlegesen a fotoszintézishez van kapcsolódva, ezért inkább felfelé dominál. Viszont nem teljesen folyik bele az eddig kirakott rendszerbe, mert módosítja az eddigi akaratot a rendszerben, másfajta rendeződést vezet be.

A Vörös Jáspis is belép újra, mint Atyai minőség, fent-lent történő összeköttetése.

Ugye nemcsak a mérgező minták átalakító helye ez, hanem az akarati és főleg a változtatásoké is egy REND keretén belül. A kristályok egyértelműen összekötve nemcsak lentet a fenttel, mert itt középút van, hanem...........lássátok, mint a zöld, a rózsaszín és aranya csakrát a szívnél. A zöld a lent, arany a fent, szív a középút, ami átkonvertálja,mint a multi kommunikációban az energiák, információk. Itt is ezt a közeget kezdi megváltoztatni. Terek, mint közös halmazok összekötődnek, míg végül elmosódik a határ, ami még jelen van, Tér a térben, dimenzió a dimenzióban effektus. A fotoszintézis is jól bemutatja ezt a műveletet.

Világok, változása. Beengedni azon részeinket, melyek e változásokhoz tartoznak.

6

Felső Szív

Rodokrozit

Anyai, és angyali minőséget hoz le, visz be, miközben a teret is angyali tartományba emeli fel, hogy minél teljesebb legyen, magasabb rendű, rezgésű legyen a leközvetített minőség.

 

Arany-Isteni Szív

Citrin

Előhozva a Isteni Énjét, ami a F. Énnel dolgozik végig együtt!, és helyes útra terelik a befolyásokat, segít ez az Isteni Én beállítani a szükséges koordinációkat.

5

Fizikai Szív

Amazonit

 

 

Rózsakvarc

Áthozza a másik kettő szívcsakrán, téren át a leközvetíteni valót. Átvezeti fizikai síkra, környezetre, hogy megnyilvánuljon.

Bekapcsolódik, hogy a folyamat során egyfajta lágyulást, könnyedséget biztosítson, mert érzékelni lehet egy belső pánikot a történések miatt, (félelem az ismeretlentől). Szeretet rezgés és annak emelése.

Erős női energia dominancia van jelen végig.

A három szív itt nagyon egybe van. Olyan halmazok, mint fentebb. Az Isteni Én már nem a háttérben van, mert az F. Én előkészítette a kristályokkal a terepet, hogy képes legyen átjönni, megnyilvánulni. Az Istenembert előhozni, lehozni ide a fizikai síkra. Az anyai finomság, ami bátorít, hogy ne félj. Megmutatják az utat, belsőre fogják helyezni, hogy meghalld Önmagad lényegiségét és mindent, amit kapsz. Egy együttlétezés útjára indultok. Minden szinten, síkon a finomság, lágyság. Behangolják a rádiót :)

7

Cscsemő-mirigy

Holdkő

Elősegíti a befolyásoltságot, azaz bizonyos fajta nyitottságot, hogy intuitíven fogadj el dolgokat és fogadj be mindent, amit változtatásként, újításként beiktatnak az „étrendedbe” :)

Tovább összehangolja, köti a kezdetet.

Az F. Én tárháza a Deáktéri metró, innen futnak kifelé a szálak, egy híd. Egy behívás. Kiegyenlítődés helye, ahol mindkét világ jól összekötődik még és ki lehet hatni bármely irányban.

Halld meg azokat a behívásokat, amiket minden szinten megkapsz. Hallod is majd bensőd által. Itt Te is be vagy hívva, mer egyazon rész vagy a többivel csupán más szinten megnyilvánulva. Egy létrafok.

8

 

 

 

9

Homlok

Narancs kalcit

Rózsakvarc

Vitalizálja a Belsőt és az eddig bevitt frekvenciákat, hangolja rendezi.

Egyfajta irányítást eredményez a terek között.

Milyen érdekes, hogy itt még a földi lét ritmikája van , azonban erős összeköttetésben mindennel, ami intuitív. Gyönyörű leképződése a folyamatnak, hogy mielőtt belép az átszálló metróra, elrendezik a frekvenciákat és mindent. Egy elsimítása a fenti létrafokoknak, hogy minden simán fusson át.

A Belsőt fentről lefelé indítva, megnyílva egy másfajta vitális ritmikára történő átállása történik meg.

Igazából a térddel nagyon jó viszonyban van, mert arra is szoktam mondani Satelit a föld körül. Na ez a fajta földi ritmika megélése, jelenléte is hasonló. És ugye a homlok nagyon egybe van a szakrállal is és a felső koronával is. Tökéletes összhang, ha csak ezeket olvasod össze.

A szakrál megjelent most, mint egyfajta kehely, amira azt mondják Kegy. Nem élesben kehely, hanem Kegy-kehely. Erős energia igencsak, sokkal több ennél.

10

Korona

Hegyikristály

Tér-idő szerkezeti anomáliáját rendezi, alakítja. (Ugye értjük a Rózsa miért irányít)

Sokan csupán a spiritualitást kötik ide de ez nem igaz. Ez is csupán egy átmenet. Majdnem zebra. Itt a döntéseink jönnek át és meghatároznák az utat. Erőteljesen a fizikai testhez kapcsolódik tehát a fizikai közeghez, nem véletlen a testbe megy bele. Ugye emlékszünk mit jelent a tér-idő? A valóságok, az új valóság tereinek mintázatai vannak, lesznek bekötve. Ezért a mesterkristály, ami igencsak jól ért ehhez. Nem a spiritualitás világokban történik a megnyilvánulás, hanem elsőként itt lent. Ott már megvan, ás leképződik. Ezután jön a visszacsatolás és indul útjára az ember a spiritualitásban egy sokkal magasabb szinten és szintről!

Nem mindegy honann indulunk felfelé.

Ámbár intenzív ugrások, vannak jelen és hatások is érzelmileg és mentálisan is, azonban a Rózsa, az anyai-angyali szeretet, biztonság látjátok milyen erősen megnyilvánul mindenhol??? Igazi egyensúly. Szokták mondani az ilyen megnyilvánulásokra: az apai szigor és anyai ölelés.

11

Magasabb korona

Cölesztit

Kunzit

Erősíti a F. Én és Atyai kapcsolatot

Felsőbb identitás részedet hozza (hívja, szólítja) előtérbe, belső információiddal összeköti: ösztönök, intuíció, tudás, tudástár, stb.

Legfelsőbb szintjeink közege már ez a tér. Manifesztációs energiáink tere. Frekvenciáink magasabb közegek felé. Egyértelmű mi történik itt. Igen erős megnyilvánulása a belső felé, amit igencsak magas szintről van kiáramoltatva. A kapcsolati azaz frekvenciális rendeződés igencsak ki van emelve. Ne keverd a kapcsolattal! Van kapcsolat felsőbb részeinkkel, főleg a Forrással. Itt kapcsolódási, kapocsalti frekvenciákról van szó. Meghalljuk, hozzájuk szólunk, imádkozunk, stb?

12

Krisztustudat

Pirit

Felszíni hazugságok, hamisságok lebontása.

Itt Te vagy. Önazonosulásod. Minden, amihez kötöd magad és az eddig tanultakat, világnézeteket, amit az univerzumról, stb-ről tudsz. Itt kezdődik minden, amiknek tartjuk magunkat itt lent. A ki vagyok, stb. ezen kérdések letisztulása elindul.

Érdekessége, hogy itt kezdik bontani vagyis tisztává varázsolni a különböző felsőbb részeink a nézeteinket, valóságainkat és innen már egy sokkal tisztább változatban jön át. Ki van javítva a helyesírás. El tudod olvasni és ennek megfelelően használni továbbiakban a nyelvtani-nekünk a nézeti – helyességet?

 

Nézd át fentről is az egészet. Egy csodálatos folyamat, ahogyan letisztulva-átkonvertálva, szintről-szintre lehozva, bekapcsolódva ereszkedünk át, hogy kiteljesedjünk. A tökéletes rend, rendezettség. Mind a kristályok, mind a közös szavaink, mind maga a csakra rendszer, tökéletes egymásra épülése, hogy Lélekben is megerősítsenek bennünket, hogy ébresszenek, hogy megmutassák hol tartunk és igenis miért érdemes!

 

 

 

 

 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto