Kristály, -és egyéb Szellemi tanítások

 

Az általánosságban nevezett „felemelkedés” nem más, mint

egy tudat,- egy szemléletmód váltás. Egy döntés. Egy választási lehetőség.”

 

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü
 
Metamorf
 
Kristályokról
 
.....................
 
Tapasztalatok
 
...................

 
Istennők
 
Programozás - Kristályutasítás ÚJ

kristályprogramozás

Programozás -Kristályutasítás

Kristályok -Kristályvilág üzenete:

Közvetítés alatt megérkezett a FŐKRISTÁLY is.

(Ő a Földön, Földben lévő óriási telep, mező, mely minden kristály vezetője. Egyszerre van lent és fent is, mennyei szférával, Kristálymesterekkel együtt dolgozva)

Mondom neki, hogy amiket olvasok és hallok ideje, hogy Tisztelet kapjanak a kristályok másképpen, más meglátásban, felfogásban, mert nagyon nem tetszik, amit most látok.

Azt válaszolta:

  • Ez kölcsönös!

És hagyta a munkát és főleg, hogy kifejeződésre legyen juttatva.

 

Ti emberek behatoltok a tudatunkban anélkül, hogy tudatába lennétek megnyilvánulásotoknak, hogy jelen lennétek, és körbehatároljátok magatokat. Nem tudjátok, hogy éppen csak megérintitek a tudat legmélyét. Szándékosságotoknak hullámokat gerjesztetek, erőszakosan is, erőtereket mozgatok anélkül, hogy tudnátok mit is csináltok, tesztek ez által, főképpen belső körünkben, „áramköreinkben”.

Kezdjetek meghittebb kapcsolatot kialakítani Bennetek minket illetően. Ráadásul sokatokban igencsak megingott belül a hittételetek. Szándékosságotokból kiindulva számítsatok megértésetekre, fogadásotokra. Korábbi létetekben igencsak megsokszoroztátok szándékotokat egy kölcsönös együttműködésre, melyek meg is ihlettek mindnyájunkat. Most küzdőteret alkotsz magasabb régiókkal.

Válj eggyé megint Veletek (Önmagaddal, önmagad részeivel), és ne kezdjetek el megint versenyezni. Ne gondold, hogy megint megihletődünk, amennyire most képesek vagytok. Ne várjátok ki az újabb lehetőséget, amikor együttesen kölcsön hatva tudunk együtt dolgozni, munkálkodni. Munkálatokban gazdag „új évet” kívánunk! „

Kollektív Kristályvilág

 

Nem létezik olyan - ahogyan az emberek hiszik - hogy programozás. Igen téves meghatározása a valóságnak.

Lássuk, miért is.....

 

Kristály tudatosság-tudat

Égi szavakkal is tartom fent állításomat és igazolom.

Idézem Kuthumit:

Kristálytudatosságról beszélünk, mikor értelmezhetően elfogadhatóvá tesszük azt a lehetőséget, miképpen tudatossággal rendelkező lényekként tárjuk fel magunk előtt Őket, a kristályokat. beszélhetünk Velünk.

Érzékelhetjük, kiismerhetjük Őket, Láthatóvá tesszük magunk előtt, hogy Ők vannak és ugyanúgy életük ama szakászát élik meg, amelyben most ti is vagytok”

Mit jelent, az hogy tudatos?

Tudatosság=teljes tudatában van cselekedeteinek és megnyilvánulásainak”.

Te jó ég! Eszerint a kristályok TELJES tudatában vannak cselekedeteiknek és megnyilvánulásaiknak?! IGEN!

 

Továbbá: Kristály intelligencia

Egy Intelligens multidimenzionális finom-energia, ami magában foglalja a Fénytudat, (Fényintelligencia) tartományát. Egy minden szintet, dimenziót átfogó, minden szinten, dimenzióban létező kivetülési hordozó, finom, rugalmas, átalakító közeg és önálló (intelligens) tudatossággal jelen lévő létező, mely erősen hordozza, magában fogja a Fénytudat (intelligencia) szivárvány kivetülését, mintázatát és folyamatos MD kommunikációban van saját léthordozó közegével és egyéb külső forrással.”

És folytatni lehetne még....

 

Intelligens:

Intelligencia = önálló tudat.

Egy intelligencia képes önálló tudattal, tudatossággal kapcsolódni egy másik intelligenciához, külső forrásokhoz.

Képesek vagyunk, önálló tudattal, tudatossággal kapcsolódni egy külső forráshoz.

Kristályok képesek intelligenciájukkal, azaz önálló tudatukkal kapcsolódni bármely külső forráshoz, intelligenciához.

Külső források: angyalok, mesterek, felsőbb szintjeink (még ha sajátjaink is, jelen emberi tudatnak külső forrásként indul el a megismerésük), kristályokhoz vagy bármelyik másik emberihez, stb.

  • Vagyis, az intelligens léthordozó közeg fényszál bekötései táplálják a különböző dimenzió szintek plazmikus rendszereit, ahol a mintavételezéseket követően folyamatosan változó szivárványfrekvenciákon keresztül leképződik az energiaáramlat a legfelsőbb szintről a célszintig.

Különböző szinteknek megfelelően vannak jelen különféle halmazállapotok, melyekben létezünk, melyeknek megfelelően, melyek által, kölcsönösségre alapozva mozgunk. Amikor magát a kristálytudatosságot vesézzük ki, ez a képlet előtérbe kerül újra mind ebben, mind másik formában, ezért itt nem részletem ki.

(Részlet a KTGY tanfolyamok tankönyveiből- Kristálymesterek)

 

Tedd most fel a kérdést magadnak:

Valóban képes vagyok egy intelligenciával, tudattal, tudatossággal létező lényt, létformát programozni? Egyáltalán egy ilyen Létformát illethetek meg ilyen szándékkal?

Megválaszoltad???

A Kuthumi mondat rávilágít továbbá: „Beszélhetünk velük”.

Kristály kommunikáció. Minden Létezővel, aki tudattal, intelligenciával rendelkezik, azzal tudunk kommunikálni. Emberi nyelven le tudjuk fordítani a frekvencia hullámaikat szavakká. Ha nem így lenne, nem is jönne le ennyi tanítás.

Beszélsz velük............ Akkor nem inkább megbeszéled velük szándékodat és elfogadtatod velük?

Amikor INTELLIGENCIÁDDAL, vagyis önálló tudatoddal egybeforrtok, egyesítitek magatokat akkor képes vagy nem megtisztelni egy Kristály Létezőt azzal, hogy egyenrangú partnernek, tudatnak találod őt?

Neked tetszik, amikor azt mondják rád, hogy beprogramoztak? Elég sok ember lázad a kifejezés hallatán is. Akkor egy másik létezővel szemben miképpen teheted ezt meg? És nem érdemes játszani védelemként, hogy ez pusztán nyelvtani helytelenség és pontatlanság és egyéb hasonlatos mentegetőzések.

TISZTELET JÁR NEKIK, TISZTELET ÖVEZI ŐKET SZERTE A VILÁGOKBAN. Itt mikor fogják megkapni ugyanazt? Ha lejön egy rangos kristálylény, akkor odamész azt mondod neki, hogy beprogramozlak, ahelyett hogy megbeszéld akaratod és egyesített erővel megnézitek mit tudtok tenni annak érdekében.

Érzed már a különbséget?

Kérlek, kezd kielemezni az üzenetüket. Térj oda vissza. Van egy mondat benne:

Szándékosságotokból kiindulva számítsatok megértésetekre, fogadásotokra.

Ugyanolyan jelentőséggel bír bármelyik mondat, azonban azért is jelzem külön, mert ez vár azokra, akik nem változtatnak hozzáállást. Nem fogják egy szint után megértésüket adni az emberi tudatlanságnak, hogy behatoljanak rendszerűkbe, tudatukba ezzel valahol megszentségtelenítve Őket és minden képviseletüket. Ezért kérik, hogy meghittebben kezdjen mindenki feléjük közeledni és ugyanazt kapják vissza. Sőt!

(Ne feledd, Atlantisz után- ahol valljuk be rabszolgák lettek – ígéretet kaptak a Forrástól, hogy soha többet nem tehetik ezt meg Velük az emberek. Meddig lesz türelmük?)

Ráadásul sokan olyan kristályokban akarnak erőszakosan beletuszkolni valami szándékot, ami nem is tartozik a hatáskörébe.

Akkor mit tudok tenni ebben a kérdésben, tulajdonképpen hogyan tudom lekezelni a „programnak” nevezett szándék kifejeződését?

 

PROGRAM-KOMMUNIKÁCIÓ -ODAFIGYELÉS

Lásd, tud, érezd belül, hogy Ők intelligens, tudatos lények. Tedd magadévá a következő mondatrészt „értelmezhetően elfogadhatóvá”. Tedd érthetővé magadban, hogy miért azok és hogy ugyanaz a Forrás teremtette meg, mint Téged.

Óriási a közös Bennünk, még nem is sejtitek!” - Kristályok

Néhányotoknak már sikerült felismernie a kristályokkal történő kommunikáció lehetőségét. Most felerősödött állapotban lépnek szintre. Bemutatkozásunkat felfedezhetitek. Nagyon könnyen elsajátítható, csak a tudatosságunkat kell megértenetek”.

Megint a tudatosságuk értelmezése számodra és annak elfogadása az, ami megváltoztatja a kapcsolatotokat és célzott irányítássá varázsolja azt.

Ha ez megvan, akkor kommunikálj!!!

Kommunikálj, beszéld meg velük, amit akarsz. Ezzel utasítást, kérést adsz nekik.

A kérést hallják, magukévá teszik és gyakorlati alkalmazásukat, annak megfelelően hatják végre, amennyire kompatibilisek a szakosításukkal. Ezzel a tapasztalattal ugyanakkor kapnak egy mintát, majd beültetik magukba és használják. Minden ember más, ezért ugyanazt megtapasztalják teljesen egyénre szabottan mindig más-más helyzetben. Ez is mutatja, „hogy életük, fejlődésük ugyanazon szakaszát élik meg, min ti”.

Egy másik mondat Kuthumi Mestretől:Az elsődleges céljuk, feladatuk Nekünk segíteni abban, hogy Önmagunk mesterévé váljunk. A Kristályok nagyon erős tudatossággal rendelkeznek, és minden Kristály felelős az emberek és általuk képviselt szintek támogatásáért, hogy személyes mintáikon keresztül fejlődhessenek, amíg Önmaguk mesterévé nem vállnak”

Alaposan rágd át magad ezeken a mondatokon! Nagyon erős tudatosság, felelősség a részükről felénk, Önmagad mesterré válása a segítségükkel, stb.

A szándék tisztasága nagyon fontos. Ha nem egyezik fényminőségükkel, akkor bizony nem fogják befogadni. Rá tudod nyomni a bélyeged negatív elementáris erővel, formával, ill. akár különféle lények beáramoltatásával. Te szereted, ha megszállott vagy??? Ők sem!

 

KÓD

A kódolok, tudnak csak mintázatokat, azaz kódokat belehelyezni a kristályokba. CSAK egy kódoló tudja megtenni és Ő is csak felügyelet alatt, mellett, mindig Égi jelenléttel. Maroknyi kódoló van jelen a Földön, ebből is csak páran „ébren”. Kódoló munkát csak kollektíva érdekében lehet tenni, és mint írtam, kihangsúlyozom, tudatos Égi jelenléttel! Ők sem légből kapott kódokkal dobálóznak, hanem „Égből” való kódokkal elegyített összetettség (keverék, esszencia).

A többi a kódolok dolga.

 

AZ EGYIK LEGFONTOSABB

A kristályok elsősorban a Felsőbbrendű Éneket közvetítik, és az Ének engedélyezik, beszélik meg velük a munkásságot és adják nekik az utasítást. Ezután a Segítők. Megkérdezheted, hogy akkor sokszor kristályokon keresztül, miért történnek az egyén számára kellemetlen dolgok. Oka többféle lehet: az egyén nem rendelkezik megfelelő F.Én kapcsolattal, dolga van az eseménnyel valamely megtanulandó feladatból kifolyólag, az egyén igencsak asztrális és negatív térben van, stb.

Ebből azt tudjuk megállapítani, hogy ha mégis megerőszakolsz, egy kristályt az Énedtől függ, hogy a tudod e használni a „programot”, ill. ha másnak adod a kristályt, akkor az Ő Énje felelős a használatért.

 

Egy kölcsönösségre épülő tisztelet, ALÁZAT, erkölcs, tudati összehangolódás az, ami úgymond „programot”, azaz feladatot, kérést adhat a kristálynak és nem Te, amíg- idézem szavaikat: amíg csak erre vagy(tok) képes(ek).

Ameddig nem ismered meg, nem ismerd ki őket (Kuthuni fentebbi szavai) addig nem fogsz tudni dolgozni Velük és nincsen Velük dolgod, bármennyire is akarod.

 

Most megkérdeztem Mestereim, hogy mi lenne pontosan a legmegfelelőbb kifejezés a programozás helyett. Először azt kaptam, hogy átírás, mert a program az annak megtestesítője, hogy átírok, (lényegitek, felülírom, mint ok-okozati kölcsönhatás) valamit. Azonban akkor most a témába még inkább bele kell merülni, mert ez már ok-okozati összefüggést hoz, mármint maga a szó, és amit kifejez.

De akkor mi lenne a legpontosabb?

UTASÍTÁS (Útmutatás).

Igen, ez kiválóan tükrözi, és egyben megtiszteli a Kristály Létezőket és munkásságukat. 

Most már ismered az alapot és tudod, hogy ezután miképpen állj hozzájuk.

Kellemes Kristályutasítást!

 

Kristályok, Kuthumi, Anita!

 

 

 
....................

Egy jó tanító, soha nem a saját meggyőződését erőlteti a tanítványra, hanem azon van,

hogy ismerete, tudása által és annak segítségével, a tanítványnak saját meggyőződése alakuljon ki. (J)

 
.......................

lótusz

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Energiarendszer
 
Gyakorlatiasság
 
Tanok
 
Egyéb
 
Ajánlom
 
Filmek
 
........................

Holdnaptár

 
..........

 
Kártyák
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG